Nuffnang

Wednesday, December 30, 2015

Bloggeroid mudah update blog dimana sahaja

Salam Semua
Ade yang masih mood cuti? Esok dah last hari dalam tahun ni. Taktau la nak rasa ape..cumanya fa looking forward tahun 2016 adalah tahun yang lebih baik dari tahun ini. Bukan nak cakap tahun 2015 ni tak baik..tapi diharapnya tahun 2016 ni fa dapat perbanyakkan lagi amalan kerohanian & semoga rezeki tahun 2016 melimpah ruah hendaknya. InsyaAllah.

Tercari-cari satu cara camne nak update blog senang. Sebelum ni fa hanya draft guna email bebila idea sampai.. bila laptop depan mata baru edit ape yg patut dan publish. Ade jugak yang share update guna Aps 'blogger' tapi serius.. merumitkan lagi kerja & kenkadang setting lari-lari..banyak laa tak bestnya dari yang best! Sebab tu kadang blog bersarang berhabuk sebab fa ni kalau nak on laptop kena tggu airis tido..kalau tak memang harapan la nak publish..semua masuk draft!

Jadi godek2 google play terjumpa aplikasi 'Bloggeroid' ni yang mungkin dapat bantu fa update blog bebila masa? Hp fa bukan A8 ye yg gabak tu..hp fa kecik je J1 ACE ..kecik kan? Jadi nak update blog guna HP ni memang mencabar sikit. Jari jemari comel-comel kan....

Entry ni ditulis utk meng'try' aps Bloggeroid ni. Fa akan update bila settle menggodek Aps ni ok.. Harapnya ia satu aplikasi yang terbaik & memudahkan kerja-kerja nak update blog dimana sahaja. Tak perlu nak hurung laptop.

Kalau best..hari2 lerrr mak update blog uolls!!!

Atau korang si blogger ade cara lain nak update blog sesenang dan dimana je? Komen kat bawah k. Kita share2!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...