Nuffnang

Thursday, December 31, 2015

Herbal Blend ubati ruam-ruam pada bayi

Assalamualaikum & Salam Sayang

Siapa ade anak kecik? Mereka ni kulit lembut & halus..senang je nak kena ruam. Asal panas ruam, lambat je tuka diaper naik ruam, lepastu nyamuk suka sangat nak gigit baby ni. Kesian muka merah-merah, tempat ruam gatal-gatal & tak selesa. Mesti risau kan bila anak kita kena rashes camni?

Airis dulu fa ingat lagi. Dia ade ruam susu yang terus dekat pipi kiri kanan. Orang kata sapukan balik air susu kita tu kat tempat ruam dan kena rajin lap-lap pipi dia dengan kain basah lepas dia menyusu. Airis pon jenis kulit sensetif. Ruam diaper memang jadi kalau fa lambat tukar diaper. Masa dekat Colombia Hospital, dorang ade bagi krim nappy rash tu pun botol kecik sample. Jadi bila airis kena rash ni fa sapukan je Heebal Blend Shaklee. Sapu hari ni pagi lepas mandi, nanti thari ke nak tukar diaper tengok dah takde dah rash tu. Alhamdullilah.

Sama la dengan kes customer fa ni, dia PM nak beli Krim Herbal Blend ni sebab anak dia ade ruam susu. Tapi bukan takat kat pipi je dia sapu, nappy rash pon dia sapu. Anak gatal-gatal kena gigit nyamuk ke, ruam panas ke semua dia sapu. Alhamdullilah 'serasi' dia kata. Ruam tu cepat reda.

Herbal blend ni boleh je sapu kat jerawat. Customer ni pon sapu kat jerawat. Jerawat batu boleh kering kalau sapu Herbal Blend ni. Ajaib bukan? Fa pon kalau ade jerawat yang takde mata, sapu malam sebelum tido, esok dah keluar mata then sapu lagi, hari seterusnya dah kering!



Sebab tu krim ni orang gelar dia krim ajaib. Bukan satu je kegunaan dia, macam-macam! Satu tiub tu untuk kegunaan harian. Lagi pun 1 tiub ni murah je & krim pon penuh 1 tiub & boleh pakai lama sebab sekali sapu nipis je tak payah tebal-tebal. Jom baca ape yang bestnya Krim Herbal Blend ni:

Kegunaan Herbal Blend Multi-Purpose Cream
✔Melembutkan kulit kasar, tumit pecah, kulit kering
✔Merawat eczema
✔Merawat dari gigitan nyamuk
✔Merawat luka pada puting ibu menyusu
✔Ubat untuk luka dan melecur
✔Ruam lampin dan ruam peluh pada bayi
✔Mengatasi lemak berlebihan
✔Menghilangkan parut termasuk parut campak
✔Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
✔Sebagai losyen untuk kegunaan harian

Keistimewaan Herbal Blend
✔Terasa dingin pada kulit
✔Diekstrak dari herba semulajadi
✔Tidak berminyak
✔Mudah diserap
✔Aroma yang amat menenangkan
✔Mudah digunakan dan mudah di bawa
✔Sesuai untuk semua golongan
Dijamin berkesan
✔Halal
✔Tanpa Steroid



Nak dapatkanya macam mana eh?
SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee.

Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya
Khidmat POSLAJU/GDEX juga disediakan!

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...