Nuffnang

Friday, May 30, 2014

WAHM-Tiada Istilah Goyang Kaki.

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.

Hidup yang sibuk lately.. Memang niat sebelum tidur nak bangun pukul 2pg Power Pumping & buat kerja-kerja WAHM. Pukul 2 pagi masa yang sesuai sebab Airis tidur sangat lena.

Lately kerja-kerja kat opis sangat banyak.. sangat stress.. sangat letih, pukul 2 pg jadi pukul 5 pg, 5pg sempat tahajud, zikir dan terus subuh... tu yang belog ni bersarang dengan habuk!! hehehe sorry semua..my bad... haissss

Sebelum nak tunggu solat maghrib ni, fa update la sikit-sikit je. Memandangkan lagi 23 hari sebelum fa bergelar full time WAHM (Working at Home Mom) fa kena bersedia mental & fizikal. Ada lah dua tiga orang kata-kata belakang jadi suri rumah, dok goyang kaki, susu anak cukup time masak tunggu suami balik. Serius?? haiss.. malas nak amek pot kata-kata negatif semua ni..

FYI, fa amek keputusan nak WAHM sebab fa nak concentrate dengan dunia Shaklee fa. Fa nak besarkan Airis depan mata. Fa bukan goyang kaki ye akak abang semua :) fa pun kerja jugak, online bisness jual Shaklee. Fa ada mini office fa sendiri.. mini office yang mesra Airis.. sambil-sambil susukan Airis, sambil-sambil layan order Customer. Opis bukak 24 Jam. Lagi buzy ok!

Shaklee ni mudah, tak payah keluar pergi HQ beli barang pun.. semua dihujung jari. Klik Klik order barang online, sampai depan muka pintu. Kalau ada barang nak pos, call je pos laju pick up depan rumah. haaa.. senang tak senang? Setiap tengah bulan tunggu bonus masuk.

Pokok pangkal, niat kita ni hah! Kalau niat lain memang tak kemana lah kan. 

Be Positive!

Esok fa nak pergi JB ambil mama balik dari umrah. Tapi order atau pertanyaan tentang Shaklee dibuka 24 Jam. Sesiapa yang berminat nak beli Produk Shaklee boleh Call/Whatsapp/SMS fa di 012-3841916

Jangan lupa follow fa kat Instagram (IG) tau! 
IG - Finurz_Creations

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...