Nuffnang

Saturday, September 14, 2013

WAHM : Satu Kepuasan.

Salam Semua.
Macam biasa lepas habis shopping mesti fa akan unpack barang-barang shopping Si Precious. Kalau duduk diam-diam bosan-bosan barang-barang si precious la yang fa belek dan belek.. lipat susun ulang-ulang. OK orang cakap jangan teruja sangat. Tapi entah la mungkin setelah sekian lama fa tunggu baru ni dapat merasa. Syukur dengan nikmat Allah beri.

Bila dah start belek-belek tu baru terfikir, semua barang-barang Si Precious ni fa guna duit Bonus yang Shaklee bagi setiap bulan. Langsung tak sentuh duit gaji, saving atau duit En.Suami. Alhamdullilah rezeki Allah beri dekat sini. Lepas ni kena usaha kuat sebab fa kan memang dah fikir masak-masak yang fa akan jadi WAHM (Work at Home Mom) tahun depan.

Fa start makan Set Kesuburan Shaklee bulan 2 tahun ni, Alhamdullilah bulan 3 fa dah preggy. Lepas tu fa sambung ambil Set Hamil Trimester 1,2,3 sampai sekarang.Mula fikir beli untuk makan sendiri tapi lepas semua bertanya, jadi fa share la kebaikan Vitamin-vitamin Shaklee dengan semua. Now dah hampir 6 Bulan fa dengan Shaklee, Fa mampu hadiahkan vitamin untuk mama ,adik-adik & suami setiap bulan. Alhamdullilah. Lagi best baru 6 bulan fa boleh beli barang-barang Si Precious dengan duit bonus yang fa dapat.

Tak mustahil kan if fa jadi WAHM nanti? lagi banyak masa terluang fa boleh share kebaiakan shaklee ni dengan semua. Sambil jaga anak, sambil masak, sambil menyusu, boleh buat duit. More Relax!

So pada ibu-ibu, suri rumah atau sesiapa sahaja yang nak cari pendapatan sampingan dari rumah, Boleh call/WhatApp/SMS fa di 012 3841916. Inshaallah fa boleh bantu semua.

*****************************************************
Nak dapatkan produk Shaklee dengan  mudah dan harga penjimatan? Boleh contact Fa. Fa ialah pengedar dikawasan Sri Petaling , Bukit Jalil dan Kawasan sekitarnya. Untuk Weekdays boleh juga COD di KLCC.
Jadi sesiapa ingin dapatkan produk ini dengan segera boleh call/whatsup/SMS di 012-3841916 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...