Nuffnang

Thursday, October 13, 2016

OMEGA GUARD ON SALE!

Bila handphone rosak lagi mood swing.. Taktau la ape kena dengan handphone tu. Rasa nak melalak je time-time Shaklee buat promosi OMEGA GUARD dia pulak buat hal... hukhukhuk

Macam dah 13 hari blog ni sunyi.. 13 hari takde new entri kan.. kengkangan masa buat blog ni takde new post.. Lately airis sangat mencabar diri.. huhuhu HP rosak pulak.. haisss macam-macam hal lah.. Tapi alhamdullilah rezeki Allah bagi non-stop [Sujud Syukur] Ok straight to the point jom cerita tentang Promosi bulan ni - OMEGA GUARD


Omega Guard ni memang kena ada dekat rumah. Airis memang suka makan Omega Guard. Bagus juga untuk otak & kekuatan imun sistem dia & untuk fa, Omega Guard je la yang serasi untuk fa turunkan berat badan & kurangkan batuk & asma .

OMEGA GUARD
Kaya dengan omega 3 untuk kesihatan jantung & kolestrol baik.
Mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asd lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA, ALA dan banyak lagi. Satu sajian Omega Guard membekalkan 905mg Asid lemak Omega-3 EPA dan DHA

24 Kebaikan Omega Guard Shaklee:
1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
24. Mencegah penyakit gout

Promosi bulan ni:
♡ Beli 2 diskaun 5%
♡ Beli 6 percuma 1
===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...