Nuffnang

Friday, September 30, 2016

Harga Vita-C & ESP Shaklee


Lamanyaa tak jenguk blog.. uhuk.. ๐Ÿ˜‚ sebab fa sangat aktif dekat IG lately ni.. nak cari idea nak update blog pon sendu.. if ade yang nak beli shaklee..tertekan blog fa tengok fa lama tak update bukan makna fa tak buat Shaklee dah tau.. fa masih setia dengan Shaklee cuma nak update blog ni yang tak tau bila..๐Ÿ˜‚ siapa yang belum follow IG fa.. meh ramai-ramai follow finurz_creations mana tau leh dapat something from there ๐Ÿ˜

Bulan ni Alhamdullilah ramai yang Grab promosi Kombo Pack ESP & VITA-C Shaklee. Sebab bulan ni harga kombo yg kami tawarkan MURAH & JIMAT!



Kenapa anda perlu grab promosi kombo pack ESP & VITA-C ni? Meh nak crita kalau ade yg tak tahu.

Sustained Release Vita-C Plus
Siapa tak suka vitamin C ? Rasanya semua sibuk nak makan suplemen Vitamin C.. semua sibuk nak cucuk Vitamin C.. kalau tengok sesuatu produk tu ade Vitamin C mesti nak beli kan...

Vitamin C Shaklee dengan formula "Sustained Release" ni sangat membantu dalam menyalurkan vitamin C secara berterusan. Membantu menyokong tulang,gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.

ESP Soy Protein Isolate Powder
Kebanyakkan customer yang minum ESP ni bagi feedback yang kulit mereka bertambah glowing.. pori-pori mengecil, bekas parut jerawat pudar. Bukan tu je, ESP terkenal membantu menganjalkan kulit dan menurunkan berat badan.

ESP menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar, membantu mengurangkan kolestrol & lengkap dengan semua Asid Amino perlu.



Actually banyak je benefit dari dudua Suplemen ni. Ini antaranya.. Haaa hari ni LAST DAY anda nak grab dua ni dengar harga promosi. Jangan tunggu lama-lama ok. Cepat whatsapp fa sekarang ๐Ÿ˜Š

0123841916
0123841916
0123841916





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...