Nuffnang

Monday, September 5, 2016

Murahnya ESP & Vitamin C bulan ni!


Promosi best bulan ni. ESP & VITAMIN C Shaklee . Dari awal bulan start je Shaklee anounce dah berduyun orang place order. Alhamdullilah.. fa je yg lambat share promo dekat sini sebab handphone ni buay hal....laptop pulak selamat hanya pergi repair. Taknak buang masa la..jom baca tentang ESP & VITA C



Bismillahirahmanirahim
Promosi VITAMIN C SHAKLEE & ESP SHAKLEE
.
๐ŸŒŸBELI 2 diskaun 5%
๐ŸŒŸBELI 6 percuma 1
.
===========================
Kenapa anda perlu pilih Shaklee & bukanya brand lain?
===========================

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS (180biji)

Vitamin C Shaklee semestinya lebih natural &
Ada formula Sustained Release (Vitamin C akan dilepaskan sedikit demi sedikit kedalam tubuh setiap jam). 

============================
17 Manfaat & Kebaikan Vitamin C Shaklee
============================
✅Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
✅Membantu merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
✅Membantu mencerahkan kulit
✅Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
✅Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
✅Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
✅Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
✅Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
✅Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
✅Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
✅Membantu membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
✅Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
✅Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia.
✅Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
✅Membantu merawat jangkitan saluran kencing.
✅Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.
✅Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang

ESP SOY PROTEIN (850g)

Kenapa ESP ni selalu menjadi antara HOT ITEM & LAKU KERAS kami setiap bulan? Sebab ESP ni terdapat 1001 kebaikan untuk lelaki, wanita, ibu hamil, ibu menyusu, tua & muda.
.
======================
FAKTA TENTANG ESP SHAKLEE.
======================
● Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protein berasaskan soya. Banyak kajian dan ujian klinikal telah dibuat dan terbukti dimana protein yang menggunakan sumber soya adalah yang terunggul dalam penjagaan kesihatan.

● Perbezaan ESP dengan soya protien lain ialah ianya diiktiraf diseluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprihensif serta mempunyai kualiti PROTEIN soya yang terbaik dan bebas GMO (non-Genetically Modified Organism) Setiap 850gm (satu tin ESP Shaklee) dihasilkan daripada 30kg kacang soya dan memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

● ESP Shaklee merupakan satu-satunya di pasaran yang membekalkan 9 asid amino penting yang tak dapat dihasilkan oleh badan kita, dan ianya diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral dimana ianya sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur lelaki mahupun perempuan.
.
======================
ESP INDEKS GLISEMIK (G.I) RENDAH
======================
● Kandungan G.I ESP shaklee hanya 39 menjadikan ianya sangat sesuai untuk penghidap kencing manis atau pun mereka yang mementingkan pengambilan gula dan sangat sesuai untuk mereka yang berdiet.
● Karbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai nilai G.I yang sangat tinggi manakala karbohidrat dengan G.I yang rendah memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos kedalam badan kita. Ini adalah penting untuk proses mengurangkan berat badan, dan penjagaan kesihatan untuk jangka masa yang panjang.
.
======================
KELEBIHAN ESP SHAKLEE.
======================
✅ membantu kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri.
✅ membantu memberi tenaga, kurangkan keletihan..
✅ kenyang tahan lama.. Bagus yg nak diet or maintain berat badan.
✅ membantu menghilangkan parut jerawat.
✅membantu mengurangkan eczema dan masalah kulit..
✅mereka yg ada gastrik bole cuba esp ni..
✅membantu melembapkan kulit yg kering.
✅membantu mengurangkan bau badan.
✅baik utk hormon.
✅baik utk prostat.
✅bantu membaiki memori.
✅membantu membaiki masalah rambut uban,gugur dan pigmentasi kulit.
✅membantu mempercepatkan penyembuhan luka.
✅membantu mencegah migrain, isomnia dan stress dan macam2 lagi..
.
Promosi bulan ni:
♡ Beli 2 diskaun 5%
♡ Beli 6 percuma 1
♡ Beli kombo (ESP + VITA C) harga promosi

=============
untuk info/order:
Whatsapp/SMS:
.
YOur Health & beauty Consultant:
Agen Sah Shaklee
.
Farah
๐Ÿ’‹0123841916๐Ÿ’‹
๐Ÿ’‹0123841916๐Ÿ’‹
๐Ÿ’‹0123841916๐Ÿ’‹

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...