Nuffnang

Thursday, July 21, 2016

Vivix Bantu Melancarkan Kitaran Haid & Tingkatkan Peluang untuk Hamil

Baru nak berangan pregnant . Total keseluruhan 7 hari lewat period tapi UPT test still Negatif buat kekecewaan disitu. Pagi-pagi semangat nak buat UPT test mengharap double line timbul tetapi hampa je.. lain pulak yang timbul...heh

Tapi takpe, segala aturan Allah itu ada kebaikannya. Ada hikmahnyakan.. Bulan depan cuba lagi :)

Lepas sah dah period, turun bawah minum sesudu VIVIX campur dengan air sejuk. Niat dalam hati supaya bersihkan tiub-tiub yang tersumbat dengan darah-darah kotor beku supaya period setiap bulan lancar je tak sekat-sekat. Memang lepas minum VIVIX period keluar deras & banyak! Lega sangat rasa. Puas!

Jangan ambil mudah benda-benda gini tau. Kadang inilah punca kepada masalah ketidaksuburan. Sebab itu ramai customer wanita yang ada masalah period tak teratur bila makan GLA Complex atau Vivix mereka dapati period yang keluar banyak dan lama. Itu tandanya darah-darah kotor yang lama tersekat dan tersumbat dibersihkan keluar. 

Bila period dah lancar, setiap bulan pon teratur jadi tak ada lah masalah nak kira waktu subur kan? 

Masalah kesuburan bagi wanita adalah seperti:
Masalah sistem reproduktif (fibroid, cyst, kanser rahim dsb)
Masalah kitaran haid yang tidak teratur
Masalah telur tidak matang
Obesiti
Lanjut usia

Vivix shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol ini bertindak sebagai anti-oksidan yang kuat berbanding anti-oksidan yang lain. Ini bermaksud, tinggi anti-oksidan maka semakin berkuranglah "Oxidative Damage" yang penyebab kepada punca sel-sel dalam tubuh badan menjadi rosak.

Fungsi Resveratrol itu tadi juga adalah melindungi telur yang belum atau hampir atau sudah matang daripada oxidate damage. Apabila telur yang 'dilindungi' ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk HIDUP, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN. Vivix Shaklee mempunyai salah satu mekanisma untuk memperbaiki sel-sel yang rosak atau abnormal.

Vivix juga membantu meningkatkan tahap tenaga, meningkatkan keupayaan sexual, melindungi daripada masalah prostat (lelaki) dan melindungi daripada kanser/barah pada sistem reproduktif (wanita)

Testimoni VIVIX (Melancarkan Haid)


Pengedar Shaklee Sri Petaling

Testimoni VIVIX (Melancarkan Haid & Hamil)

Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Bukit Jalil, Pengedar Shaklee Sungai Besi, Pengedar Shaklee Kuchai Lama
Testimoni VIVIX (Bantu masalah keputihan)


Pengedar Shaklee Sri Petaling, Pengedar Shaklee Bukit Jalil, Pengedar Shaklee Sungai Besi


Vivix adalah supplement yang terbaik untuk anda kerana :

• Menggalak penuaan yg sihat
• Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
• Mengurangkan risiko penyakit jantung
• Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
• Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
• Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
• Membantu dlm proses penurunan berat badan
• Menyokong kesihatan mata
• Meningkatkan kesihatan imum badan
• Menggalakan kesihatan keseluruhan

SESUAI UNTUK:

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh

Haaa.. anda yang ada masalah period tak regular, tengah merancang untuk hamil tapi belum ada rezeki, apa kata cuba VIVIX Shaklee ni sebagai satu ikhtiar. Bulan ini jom beli VIVIX SHAKLEE pada harga menjunam jatuh! Nak dapatkan harga menjunam tu whatsapp fa lekas. Special price fa kasi kat anda :)

Dengan pembelian Promosi Beli 2 Diskaun 5% @ Beli 6 Percuma 1 - anda layak mendapat :

DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA
NIKMATI SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (Jimat sehingga 15-20%)
CASH REBATE / BONUS dari SHAKLEE
LEBIH PENJIMATAN

Dan pelbagai lagi keistimewaan yang ditawarkan sebagai AHLI SHAKLEE.

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...