Nuffnang

Wednesday, July 20, 2016

Kempen Kesihatan Wanita sepanjang bulan Julai - September 2016

"Make Your Health Priority and Rewards Yourself with Good Nutrition Today!" 

Hei Ladies!! Sepanjang bulan Julai sehingga September 2016 ni  anda boleh reward diri anda dengan set-set istimewa yang dikhaskan hanya untuk anda.

Seharian yang sibuk menguruskan itu ini jangan terlepas pandang kesihatan diri sendiri juga tau. Kalau anda tak sihat..asik tak sihat.. tak bertenaga macam mana nak uruskan kerja harian anda dengan lancar? Fa juga wanita seperti anda. Walaupun hanya sebagai suri rumah tapi tanggungjawab sebagai suriumah ni sangat penting. Bayangkan nak urus rumah lagi.. anak..suami.. fuhh!

Sebab itu fa pastikan setiap hari pengambilan supplement dengan konsisten. Bila badan sihat, sekaligus bertenaga & kulit pon makin cantik kan? Sihat luar dalam gitu :)Anda boleh memilih antara set-set dibawah ini...

GORGEOUS SET
PRENATAL SET
POSTNATAL SET
AMAIZING GOLDEN SET

Dan dengan setiap pembelian set-set ini, anda berpeluang mendapatkan ECO JUTE BAG SHAKLEE dengan hanya RM12.72* (retail RM22.70)

===================================================


GORGEOUS SET
(Sesuai untuk wanita yang mempunyai masalah kesuburan, period tak teratur, masalah kulit dan kerap tak sihat)

Vitalea
ESP
Gla Complex
Sustained Release Vitamin C

PRENATAL SET
(Sesuai untuk ibu hamil yang inginkan nutrisi lengkap sepanjang kehamilan juga untuk mereka yang inginkan supplement untuk kesihatan menyeluruh.

ESP
Vitalea
Bcomplex
Sustained Release Vitamin C
Ostematrix
Omega Guard

POSTNATAL SET
(Sesuai untuk ibu berpantang & menyusukan bayi secara esklusif, Juga untuk wanita/mereka yang ingin menjaga berat badan & inginkan berat badan yang ideal kerana terdapat ESP, OMEGA & ALFALFA didalam set ini)

ESP
Vitalea
Alfalfa
Sustained Release Vitamin C
Ostematrix
Omega Guard


AMAZING GOLDEN SET
(Sesuai untuk wanita yang perlukan supplement untuk kesihatan menyeluruh, untuk wanita yang hampir menopause/menopause. Sesuai untuk dihadiahkan untuk ibu-ibu kita)

ESP
Vitalea
Ostematrix
Gla Complex
Omega Guard
Vivix

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creationsRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...