Nuffnang

Wednesday, May 11, 2016

Susu Perahan Masih Banyak Walaupun Datang Bulan


Masalah paling besar untuk ibu-ibu yang masih fully breatfeed bila susu merundum. Antara salah satu sebab susu merundum bila datang bulan @ haid @ period. Ini disebabkan paras kalsium dalam darah ketika ini merosot disebabkan itu penghasilan susu mungkin akan terganggu. Ini adalah kelemahan fa. Dari dulu sampai sekarang ini punca paling utama bila susu merundum. Bila merundum, stress pulak tengok susu perahan yang terlalu sikit. Bila stress bertambah-tambah la penyebab susu merundum. 

Sama dengan customer fa ni, dia PM untuk beli Set Penyusuan Shaklee. Puan Customer ni decide nak beli Ostematrix & Alfalfa. Katanya mungkin dia nak datang bulan sebab tu susu perahan dia sangat-sangat kurang banding sebelumnya. Dia risau susu tak cukup nak tampung stok anak ke rumah penjaga. 

Supplement Kalsium@Ostematrix & Alfalfa Shaklee membantu mengembalikan kekurangan Kalsium dalam badan anda ketika anda datang bulan. Alfalfa pulak memang terkenal sebagai MilkBooster jadi gabungan dua ini amat sesuai ketika anda datang bulan.

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING & SUNGAI BESI

#shakleeeffect

"Pam 7 minit dah dapat 4oz - saya dapat almost 5oz, syukur rezeki untuk baby" 

=======================================
SET PENYUSUAN SHAKLEE
=======================================

OSTEMATRIX atau KALSIUM MAGNESIUM

● Kalsium sangat membantu ibu-ibu yang ada masalah kemerunduman susu semasa datsng bulan dan paras kalsium ysng kurang akan effect pada penghasilan susu.
● Ostemartix Shaklee adalah formula lengkap dengan kalsium magnesium dan vitamin D untuk memenuhi keperluan kalsium dalam badan.
● Ostematrix bantu si ibu tidur dengan lena dan bangun dengan cergas.
● Kurangkan kesakitan, cramp, sakit pinggang sewaktu datang bulan.
● Dapat kembalikan penghasilan susu secara normal sewaktu datang bulan.

ALFALFA COMPLEX
● Raja segala tumbuhan, membantu meningkatkan imunisasi
● Mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia sangat membantu MEMPERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU.

====================================


Pastikan anda lakukan Power Pumping, air yang mencukupi dan jada pemakanan anda ketika ini.

====================================

PROMOSI HEBAT SEPANJANG BULAN MEI 2016!



PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG 

 Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916 
 Like us on Facebook : Finurz Creations 
 Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...