Nuffnang

Thursday, May 12, 2016

Best Deal - Kekalkan Tenaga & Berat Badan di Bulan Ramadhan

Mesti ramai dah tempah baju raya kan? Fa beli siap je kot sebab tailor fa taknak ambik dah, sebab bulan puasa ni awal jadi tailor dah tutup awal. Maybe dia banyak tempahan kot bulan ni. Fa takde masalah sangat nak cari baju siap sebab insyaAllah ada je kot saiz cuma nak cari yang mesra menyusu, selesa & ikot warna tema sedondon tu mungkin payah sikit, tapi fa ni jenis tak kesah. Baju lama yang belum pernah pakai pon banyak. Pakai itu je pon boleh kan - jimat duit :)

Masalah paling biasa bila bulan puasa ialah tak bermaya, tak larat, kehausan, letih je manjang. Kalau ibu menyusu, sesetengah orang mungkin akan perasan yang susu akan drop sikit. Untuk yang tak menyusu dan yang tengah diet bulan puasa ni la masa yang sesuai untuk dapatkan berat yang ideal, tapi selalu gagal sebab tak dapat nak kontrol makan bila masuk waktu berbuka. Semua kat atas tu fa pernah rasa. Tapi fa ada solution - Set Mighty Triple Gem + Lecithin 

Kalau anda jenis yang jaga pemakanan sebab nak nampak slim-melim masa raya nanti, anda perlu ubah pelan pemakanan anda. Mungkin masa bersahur anda gantikan nasi dengan semangkuk cereal dan segelas Mighty Triple Gem Shaklee bersama 5 biji kurma

Mighty Triple Gem Shaklee adalah gabungan ESP, MEAL SHAKES & PERFORMANCE DRINK (PD) Dimana ketiga-tiga ini diperlukan untuk memberi tenaga yang berpanjangan, dan elakkan dari terhidrat sepanjang bulan puasa.

==============================================
Cadangan pengambilan Set Mighty Triple Gems semasa bulan puasa

Sahur - 
Segelas Mighty Triple Gem (Bancuh suam @ sejuk )
1 sudu besar ESP
1 sudu besar Performance Drink
2 sudu besar Mealshakes

Berbuka@iftar -
segelas Performance Drink (Bancuh sejuk)
1 sudu besar Performance Drink

Moreh -
segelas smoothie
Blend bersama 2 sudu besar ESP bersama low fat milk dengan pisang/nenas/betik/timun
================================================

Sepanjang bulan Ramadhan ni, Shaklee keluarkan Set Ramadhan dimana set ini mengandungi Mighty Triple Gems dan Lecithin

Lecithin didalam set ini membantu anda kekalkan berat badan sepanjang bulan Ramadhan. Lecithin membantu menguraikan lemak & memerangkap kolestrol di dalam badan. Lecithin juga buat kulit muka anda bertambah licin dan cantik :)

Baca lagi tentang SET RAMADHAN --------------> http://bit.ly/1TclFjO

Pengedar Shaklee Sri Petaling

** Pengambilan Buah Kurma juga perlu ketika berpuasa kerana buah kurma kaya dengan protein, vitamin B1, B2, B3 and B5, A dan C. Selain itu juga mengandungi kalsium, manganese, copper, besi (iron) dan magnesium. Buah kurma juga tinggi dengan Potassium yang penting dalam menyeimbangkan bendalir badan, termasuklah kawalan denyutan jantung dan tekanan darah manakala  fiber/serat pula sesuai untuk penghadaman dan memberikan tenaga yang berpanjangan

Pengedar Shaklee Sri Petaling

===========================================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...