Nuffnang

Sunday, May 22, 2016

Herbal Blend - Krim Anti Nyamuk


Kalau balik kampung masalah utama dia -Nyamuk!

Bila maghrib je mula lah terngiang-ngiang bunyi nyamuk, bintat-bintat lengan & kaki si Airis.. bukan airis je dengan fa pon kena gigit dek nyamuk.



Bila baca sharing dari team Shaklee ummierna guna Herbal blend sebagai krim anti nyamuk, lepas airis mandi je fa tenyeh satu badan dia dengan Herbal Blend.. memang takde nyamuk hinggap. Actually fa pernah buat camni masa airis baby dulu.. betul memang mujarab.

Masa airis baby dulu selain fa beli airis wet tissue anti mosquito jenama Pigeon. Actually wet tissue ni sesuai untuk baby 6 bulan keatas, tapi fa lap jugak kat airis masa tu dlm pantang sebab taknak dia kena gigit nyamuk. Bila tau Herbal Blend boleh juga jadi krim anti-nyamuk, fa pon sapu lagi selamat untuk baby baru lahir. Sapu nipis je la..

Jadi anda takpayah lah nak beli krim-krim kat farmasi..beli je Herbal Blend ni sebab bukan je sebagai krim anti nyamuk, banyak lagi kegunaan krim ni..

=========================



HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM

✔Kegunaan Herbal Blend Multi-Purpose Cream
➡Melembutkan kulit kasar, tumit pecah, kulit kering
➡Merawat eczema
➡Merawat dari gigitan nyamuk
➡Merawat luka pada puting ibu menyusu
➡Ubat untuk luka dan melecur
Ruam lampin dan ruam peluh pada bayi
➡Mengatasi lemak berlebihan
Menghilangkan parut termasuk parut campak
➡Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
➡Sebagai losyen untuk kegunaan harian

✔Keistimewaan Herbal Blend
➡Terasa dingin pada kulit
➡Diekstrak dari herba semulajadi
➡Tidak berminyak
➡Mudah diserap
➡Aroma yang amat menenangkan
Mudah digunakan dan mudah di bawa
➡Sesuai untuk semua golongan
➡Dijamin berkesan
➡Halal
➡Tanpa Steroid
=========================

PENGEDAR SHAKLEE SRI PETALING, PENGEDAR SHAKLEE BUKIT JALIL, PENGEDAR SHAKLEE SUNGAI BESI, PENGEDAR SHAKLEE TASIK SELATAN, PENGEDAR SHAKLEE KUCHAI LAMA,PENGEDAR SHAKLEE OUG

Whatsapp/SMS/Telegram 012-3841916
Like us on Facebook : Finurz Creations
Follow us on Instagram : @finurz_creations


posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...