Nuffnang

Friday, February 19, 2016

Nak Cantik Nak Awet Muda Minum Vivix Shaklee!

Assalamualaikum
Alhamdullilah ade beberapa orang pemenang GA yang fa buat PM fa bitau yang Hadiah Misteri dorang dah sampai.. amacam? MISTERIII idok? Hope u guys like it eh. Boleh ler bawak g kelas ke,kerja ke,jogging ke, memancing ke.... hehhe

Wanita dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan. Bila masuk 30an mula lah muka nampak kusam. Kalau dulu nak keluar tak bermakeup memang rasa tak selesa. Rasa macam tak sempurna je. Lagipun lepas bersalin memang hormon kucar kacir. Jerawat & jeragat keluar bersilih ganti.

Fa suka makan Vitamin C & ESP Shaklee. Dua supplement ni beri effect yang terbaik untuk kulit muka fa. Nampak la perubahan kat kulit wajah. Nak effect lagi baik, fa gunakan Set Penjagaan Wajah Nutriwhite Shaklee. Segala bintik hitam & putih dihapuskan.

Tapi fa bukan nak cerita pasal Vitamin C, ESP ataupun Nutriwhite. Fa nak review tentang VIVIX SHAKLEE. Suplement Antipenuaan & Antioksidan dari Shaklee.



Kesan yang fa dapat bila dah makan hampir sebulan ketara pada kulit wajah. Muka makin licin & kulit macam tegang sikit dari sebelum. Walaupun pada awalnya, fa kena healing crisis dimana jerawat dari dalam kulit keluar tapi bila pastikan water intake yang mencukupi jerawat tu beransur kurang dan kulit makin licin.

Badan pon di detox dengan baik. Rasa ringan je badan. Perut pun makin kempis sebab detox dengan lancar! Selera makan pun berkurangan jadi boleh la cepat turun berat badan.

Perempuan lebih mudah nampak tua dari umur mereka berbanding lelaki. sebab bila bersalin punyalah berapa banyak urat yang putus, berapa banyak pulak darah yang hilang. Sebab tu perempuan senang sakit urat, sakit tulang, lesu dan sebagainya.

VIVIX ni bagus diambil oleh mereka yang mementingkan kesihatan menyeluruh & ingin kekal muda, rasa muda sihat & bertenaga.

VIVIX juga sesuai diberi pada ibu ayah juga mereka yang ada penyakit kronik seperti jantung, darah tinggi, strok dan banyak lagi. Salah satu rawatan alternatif untuk menyihatkan dan kurangkan risiko penyakit mereka.



Vivix ni antara best selling supplement setiap masa. Kalau dulu fa hanya jual tapi sekarang fa sendiri dah boleh share kebaikan dan testimoni diri sendiri.

VIVIX juga supplement awet muda selebriti Ayu Raudah & Rita Rudaini


Anda nak cantik dan sentiasa awet muda jom amalkan VIVIX dari sekarang.

Beli sekarang JIMAT banyak!!

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...