Nuffnang

Sunday, January 31, 2016

Pertama kali minum Vivix Shaklee!

Assalamualaikum
Selamat berhujung minggu semua. Sepatutnya fa balik kampung hari ni. Tapi sebab ade urgent COD jadi fa terpaksa kansel plan nak balik kampung. Lagipun en.suami sibuk dengan site baru dia. Nanti raya cina insyaAllah boleh balik lama sikit kan.

Bila umur dah masuk 30an ni fah mula lah kena jaga diri & kesihatan extra! Kalau dulu penyakit kronik ni orang tua2 je kena atau kalau dulu kita selalu cakap penyakit kronik cam jantung, darah tinggi ni penyakit orang kaya. Sebab kalau tengok drama ke mesti orang yang kena ni orang kaya kan? Perasan tak? Tapi sekarang penyakit kronik ni serang kita tak ikut umur dan pangkat. Sesiapa je pon boleh kena lebih2 lagi yang memang sedia ada keturunan yang ade penyakit kronik ni.

Dah lama fa nak rasa minum Vivix Shaklee. Asik jual je sendiri pun tak pernah minum. Arwah ayah fa seorang perokok tegar. Dia meninggal disebabkan penyakit 3 serangkai. Jadi fa kena la jaga kesihatan diri supaya dapat hindar dari penyakit-penyakit kronik macam tu.

Vivix ni tak sesuai diambil oleh ibu hamil & ibu menyusu. Sebab kandungan antioksidanya yang tinggi dan tak berapa sesuai sangat kalau ibu pregnant & menyusu nak makan.

Ye fa masih menyusukan Airis, tapi airis dah besar. Dah 2 tahun jadi boleh la fa minum vivix ni. Alhamdullilah. Jadi lepas ni fa boleh la share feedback sendiri kan ape rasa lepas makan vivix ni.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Ape rasa Vivix
Rasa dia masam. Pekat. Macam rada rebena. Anda boleh makan macam tu je sesudu setiap hari, tapi untuk 1st timer cam fa ni, fa bancuh sesudu dengan air sejuk. Nikmat! Siap jilat sudu lagi. Nasib ni supplement kalau tak jap jap minum.

Bila masa sesuai diambil?
Ikot la bebila. Tapi fa selalu advice cust setiap pagi sesudu je. Makan bila perut kosong adalah digalakkan bagi memudahkan penyerapan.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Berapa sudu sehari?
Ikot pada keadaan anda dan penyakit anda. Kalau biasa2 sesudu kecil je sehari. Ape-ape pon perlu dapatkan advice dari Pengedar Shaklee anda ye.

Berapa lama akan nampak kesan?
Vivix ialah supplement yang membantu menyihatkan badan dan memberi kesihatan pada badan. Kesan tu bergantung pada cara pengambilan dan konsistansi pengambilan. Apa2 jugak produk kesihatan pun kena konsisten makan baru nampak hasil yang terbaik.

Apa itu healing crisis?
Kebanyakkan mereka yang mengambil Vivix, rata-rata akan dapat healing crisis dalam ape jua bentuk keadaan. Vivix kaya dengan antioksidan yang tinggi jadi ia bantu mendetox segala ketidakperluan dalam badan. Selalunya dalam minggu pertama anda akan merasa healing crisis ni dan ia akan berkurangan dr masa ke semasa. Sekiranya anda melalui healing crisis ni, teruskan pengambilan. Tetapi sekiranya ragu-ragu boleh dapatkan nasihat dari Pengedar Shaklee anda.

Pastikan anda minum min 3liter air sehari untuk tujuan mempermudahkan urusan detox badan anda.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

✔awet muda & anti-penuaan ✔mengawal komplikasi DIABETES
✔ menurunkan BERAT BADAN - mensintesiskan lemak dengan cepat ✔ merawat masalah penyakit SENDI ✔ melindungi daripada penyakit SARAF
✔ membantu mengelakkan KANSER - merencatkan sel-sel kanser daripada menjadi lebih serius
✔ mengurangkan risiko penyakit JANTUNG
✔ mengurangkan masalah TEKANAN DARAH TINGGI & KOLESTROL TINGGI ✔ memulihkan penyakit STROK - angin ahmar
✔ merawat penyakit PARKINSON & SLE
✔ mengurangkan insiden penyakit NYANYUK
✔ menggalakkan kesihatan keseluruhan

✅ DAN BANYAK LAGI!!

LAST DAY!!
VIVIX promosi BELI 2 DISKAUN 5%
☆FREE KEAHLIAN
☆CASH BONUS
☆DISKAUN AHLI
☆DAN BANYAK LAGI!!



SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...