Nuffnang

Monday, November 9, 2015

Vitamin C Shaklee yang 'Laku Keras!'

Vitamin C Shaklee yang 'Laku Keras!'

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Biar sahaja gambar yang berbicara!. Cewahhh... sales vitamin C fa takdelah sebanyak orang lain. Ade tu sampai beratus-ratus botol orang order. Walaupun hanya beberapa botol ni pon rasa dunia ni aku yang punya! Ya Allah rasa nak guling je atas vitamin C ni. Itu seronoknya bila kita berniaga. Lagi nikmat kalau kita ni berniaga secara jujur & halal untuk keberkatan rezeki itu.  Biasa lah adat berniaga ada pasang surutnya. Kadang takde sales, kadang Allah bagi rezeki sampai tak terkejar nak meng'reply' semua PM Customer. Allah Maha Memberi Rezeki. Alhamdullilah.

Vitamin C Shaklee ni memang selling fast...most wanted...terlajak laris...LAKU KERAS!! Kalau nak dibandingkan dengan Vitamin C dari brand yang lain, fa rasa Vitamin C Shaklee ni sangat berbaloi untuk dibeli. Bukan sebab fa jual Shaklee ye. Kalau fa orang biasa yang nak cari supplement Vitamin C, fa pun akan beli sumthing yang worth untuk duit yang keluar tu. Kalau beli mahal tapi kandungan sikit pon bazir..kalau beli yang berjenama tapi takde kualiti pon tak gunakan? Fa ade share kat entry sebelum ni apa kelebihan Vitamin C Shaklee yang anda patut tahu. 

Harga pasaran Vitamin C Shaklee : RM92.50
Sebotol Vitamin C : 180 Biji
1 Hari : 1 Biji
1 Biji : RM0.51
180 biji : 6 BULAN!!

1 biji VITAMIN C SHAKLEE = 7 ½ BIJI BUAH OREN terpilih!

Nak lagi JIMAT?
BELI 2 BOTOL : DISKAUN 5%
BELI 6 BOTOL : PERCUMA 1

Nak lagi PENJIMATAN??
JOIN AHLI & Nikmati penjimatan sehingga 20%  BERGANDA-GANDA & berbaloi-baloi

Klik kat LINK ni untuk baca entry tentang PERBEZAAN VITAMIN C SHAKLEE:

Pengedar Shaklee Sri Petaling

VITAMIN C SHAKLEE
✔Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
✔Membantu merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
✔Membantu mencerahkan kulit
✔Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu, fungsi kelenjar adrenal, dan juga mendapatkan gusi yang sihat dan gigi.
✔Melindungi sel tubuh daripada kesan-kesan pencemaran
✔Melindungi daripada jangkitan dan selesema, serta meningkatkan imuniti.
✔Membantu untuk mengurangkan tahap kolesterol, tekanan darah tinggi, dan mencegah aterosklerosis.
✔Melindungi daripada pembekuan darah, lebam, menggalakkan penyembuhan luka, dan pengeluaran hormon antistress.
✔Penting untuk penyuburan sel darah putih dan juga bertindak sebagai antihistamin semulajadi yang amat berguna untuk mengurangkan hidung bengkak semasa selesema, dan mengurangkan gejala-gejala lain alergi.
✔Memainkan peranan penting dalam pengeluaran kolagen, yang membantu mencegah penuaan pra-matang.
✔Membantu membunuh bakteria patogenik, yang bertindak sebagai antibiotik yang tidak berbahaya.
✔Melindungi sel-sel otak dan saraf tunjang, yang sering dirosakkan oleh radikal bebas.
✔Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih –> berguna dalam rawatan anemia.
✔Ia memainkan peranan penting dalam penghasilan hemoglobin dan sel darah merah.
✔Membantu merawat jangkitan saluran kencing.
✔Diperlukan untuk metabolisme asid folik dan vitamin lain.
✔Vitamin C – Ianya sebagai antioksidan yang baik. Sangat penting untuk meningkatkan antibodi seseorang


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿






SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...