Nuffnang

Wednesday, November 11, 2015

Testimoni Vivix Shaklee : Badan Bertenaga & Kulit Halus Bersih

Testimoni Vivix Shaklee : Badan Bertenaga & Kulit Halus Bersih

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Vivix merupakan 1 supplement anti-penuaan yang semakin mendapat sambutan | Hari ni fa nak share 1 testimoni customer yang dah repeat beli vivix ni 2 kali. Kawan sekolah merangkap customer ni sebaya fa. Maknanya umur dia baru 30tahun. Fa tanya dia kenapa nak makan vivix & bukan supplement lain? Dia jawab sebab senang, sekali telan tak payah nak telan banyak-banyak vitamin/supplement. BETUL! Hanya sesudu kecik je setiap hari umpama anda makan bermacam-macam vitamin.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Fa followup lepas 2 minggu (botol pertama) kawan fa ni bagitau yang badan dia sedap je rasa. Takde lenguh-lenguh macam selalu. Bila dia tau Vivix tengah ade promo masa tu dia grab lagi satu botol. Bila masuk botol kedua, fa followup lagi dan testimoni kat atas ni lah jawapan kawan fa ni.

"Feedback Alhamdullilah.. Rasa badan lebih cergas walaupun kurang rehat dan tidur. Kulit rasa macam lebih halus dan bersih...."

Kalau anda nak cari 1 supplement untuk kesihatan menyeluruh, anda boleh beli dan makan VIVIX SHAKLEE  Harga mungkin anda rasa sedikit mahal untuk satu botol tapi anda hanya makan 1 SUDU KECIL (KFC) tu je setiap hari. 1 botol tahan dalam 2 bulan MAX.

Disebabkan YES PACK mendapat sambutan hangat sepanjang promosi, Jadi bulan ni anda ada peluang lagi untuk GRAB YES PACK VIVIX (TWINPACK) Cepat tau, promosi tamat hujung bulan ini!

YES PACK  (TWIN PACK VIVIX)
✔ 2 VIVIX Shaklee
☑ FREE MEMBERSHIP (worth RM69)
☑ CASH REBATE RM30++
☑ JIMAT SEHINGGA RM40++

Pengedar Shaklee Sri Petaling

Manfaat Vivix
✓Menggalakkan penuaan yang sihat
✓Petlindungan antioksidan yang baik
✓Membantu mengurangkan risiko sakit jantung
✓Menyokong ketahanan srl dan baiki DNA
✓Menyokong fungsi kardiovaskular yang baik
✓Membantu anda lebih cergas dan bertenaga
✓Menyokong kesihatan secara keseluruhan
✓Menyokong kesihatan sendi
✓Menyokong sistem imun

10 KEBAIKAN VIVIX™ :
1) Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
2) Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
3) Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
4) Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
5) Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
6) Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
7) Membantu dlm proses penurunan berat badan
8 ) Menyokong kesihatan mata
9) Meningkatkan kesihatan imum badan
10) Menggalakan kesihatan keseluruhan

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿





SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...