Nuffnang

Wednesday, November 4, 2015

Testimoni Pengguna : Punting Botol Susu Berkilat Macam Baru Cuci Dengan Hand Dish Wash Shaklee

Testimoni Pengguna : Punting Botol Susu Berkilat Macam Baru Cuci Dengan Hand Dish Wash Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sebenarnya testimoni ni customer dah share lama, fa je yang baru nak share kat blog. Banyak sangat pending post yang masuk draft. Haiyaa...

Ok straight to the point, macam fa pernah share testimoni mak-mak yang puas hati bila cuci punting botol, botol susu anak dengan HAND DISH WASH Shaklee ni, customer ni pon samalah. Siap bagi gamba perbezaan lagi. Cuci dengan pencuci XXX dan cuci dengan HAND DISH WASH Shaklee. Punting susu berkilat siap berbunyi-bunyi 'krik krik' (macam iklan cuci pinggan tu) berkilat macam baru beli. Segala kerak, kotor melekat yang tak bersih tu habis dibersihkan dengan HAND DISH WASH Shaklee.

Siapa yang anak dia menyusu botol mesti faham dengan masalah ni. Rendam lama dengan pencuci khas + air panas pon kerak susu tu tak hilang. Kadang-kadang siap bau masam lagi. Fa pernah lah merasa mencuci botol & punting susu sebelum berhenti kerja. Airis memang isap botol susu & bila balik angah tinggalkan berbotol-botol tak basuh kat dalam sink tunggu untuk dicuci.

Selalu fa balik je kerja, rendam dulu dalam air panas. Supaya nanti nak cuci senang. Tapi susu ibu ni tak sama dengan susu formula. Susu Ibu ni kalau biar lama pon tak ada lah sampai berbau busuk masam kan. Cuma fa nak pastikan betul-betul bersih sebelum fa sterilkan. Tapi selalu punting tu mesti ade lagi putih-putih tak bersih. Warna pon jadi kuning-kuning. Sental pun lepas steril timbul putih-putih tu. So fa decide gantikan pencuci botol dengan HAND DISH WASH Shakklee. Hasilnya...... memang sangat-sangat puas hati. Berkilat bak baru! Bau pon mild je. Segar! Ok jom baca testimoni Customer fa ni.

Pengedar Shaklee Sri Petaling

'Saya basuh botol susu & punting dengan jenama XXX, Bersih tu bersih tapi tak berkilat. Bila guna DISH WASH Shaklee, lepas bilas tu berbunyi-bunyi botol tu bila saya pegang sebab licin & berkilat. Yang punting botol tu pun berkilat. Dah hilang warna kuning-kuning macam daki kat punting tu'

Nampak tak beza cuci dengan pencuci XXX & HAND DISH WASH SHAKLEE? Anda ada masalah macam ni, Moh ler beli Pencuci botol Shaklee ni. Botol, punting botol bersih berkilat, tangan anda pon licin & lembut.

Kenapa ibu-ibu perlu beli Hand dish Wash Shaklee ni & perlu ada di setiap rumah
● Tiada bahan kimia
● Berasaskan dari sumber tumbuh-tumbuhan.
● Selamat digunakan untuk mencuci botol susu, punting, mainan dan perkakas dapur.
● sangat pekat, setitis sahaja menghasilkan buih yang banyak.
● Berkesan
● Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
● Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
● Buih Sabun yang lebih tahan lama

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿





SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...