Nuffnang

Monday, August 10, 2015

Vitamin Percuma Sepanjang Ogos 2015 untuk Ahli Sahaja

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Menarik kan baca tajuk entri kat atas ni? Siapa yang tak suka perkataan PERCUMA? barang PERCUMA? segalanya PERCUMA? itu yang bestnya kalau anda seorang ahli Shaklee berfdaftar, sebab anda bukan je diberi percutian percuma, bonus setiap bulan tetapi Vitamin Percuma lagi sepanjang bulan Ogos ni!

Kalau sebelum ni, Shaklee suka nau nak buat promosi-promosi beli 6 free 1, beli 3 free 1, beli 2 diskaun 5%..tapi untuk bulan ni Shaklee tawarkan BONUS BONANZA khas untuk SID / ahli Shaklee yang berdaftar sebelum Ogos 2015.

Bonus Bonanza ni yang bestnya, setiap pembelian oleh ahli sahaja dengan UV/Point tertentu akan layak mendapat free vitamin mengikut point/UV yang terkumpul sepanjang bulan ogos 2015. Tawaran free vitamin oleh Shaklee ni dapat jimatkan duit untuk beli stok vitamin & boleh lah dijadikan stok kan?


Dengan setiap pembelian minimum 50 UV/Point, dia layak untuk mendapat FREE Sebotol Zinc Complex. Harga sebotol Zinc Complex RM35.77. Jimat dah sebotol vits disitu. Tapi dengan syarat Bonus Bonanza ni hanya untuk ahli yang mendaftar sebelum bulan Ogos 2015.

Tak Clear? Ok contoh mudah fa terangkan ye, setiap vits/produk Shaklee punya point atau UV tersendiri. Contoh bulan ini dia (ahli) beli 1 set YES PRENATAL Shaklee yang terdiri dari Omega Guard, B-complex, Vitalea, Vitamin C dan Ostematrix . Jumlah UV untuk Set ini ialah 150uv. Jadi secara automatiknya dia layak untuk dapat sebotol Zinc Complex dengan PERCUMA.

Lagi best sebab dia ahli shaklee, bukan setakat free vits, dia juga layak dapat bonus (cash rebate) dari shaklee dan diskaun 5% untuk YES PACK yang dia beli jauh lebih murah  dari jika dia beli bukan sebagai ahli.

Sebab itu fa suka ajak customer-customer fa untuk join ahli, sebab setiap bulan ada je tawaran-tawaran menarik yang Shaklee beri. Lagi menarik anda akan di add dalam secret group kami yang rata-rata mereka berbisness Shaklee & menjana pendapatan yang lumayan. Siapa taknak kan? Anda juga secara automatik layak membeli segala produk Shaklee dengan harga ahli & menikmati pelbagai keistimewaan & promosi-promosi hebat khas untuk ahli Shaklee sahaja.

Untuk anda yang sememangnya ahli Shaklee (daftar sebelum ogos 2015), ini lah masa untuk buat pembelian & grab segala FREE vitamin yang ditawarkan oleh Shaklee.

Tapi untuk anda yang belum lagi daftar ahli, meh PM fa dan daftar ahli sekarang & grab promo-promo YES PACK yang menarik & PERCUMA sebotol VITALEA Multivitamin jika anda mendaftar hari ini sehingga oktober 2015 dengan minimum pembelian sebotol vitamin.



Nikmati 5% Diskaun dengan setiap pembelian YES Pack Shaklee!!





✿✿✿✿✿✿✿✿

Shaklee ID (949399)

SMS/WhatsAPP/Telegram 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & pertanyaan mengenai produk Shaklee. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi, Bandar Tasik Selatan, OUG dan sekitarnya

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 30% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...