Nuffnang

Tuesday, July 14, 2015

Testimoni : Vivix bantu masalah gula tinggi penyebab diabetes

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Vivix memang terkenal dalam membantu pesakit-pesakit kronik mendapatkan kesihatan yang lebih baik. Sebelum ni fa banyak share testimoni-testimoni pengguna vivix yang puas hati dengan kesan yang mereka dapat dari pengambilan vivix secara konsisten.

Hari ni fa share lagi 1 testimoni Vivix. Kawan office lama yang merangkap customer ni beli vivix sebab risau bacaan gula dia semakin tinggi. Muda lagi customer ni dalam 30tahun ++. Sekarang ni penyakit tak tunggu tua, muda-muda pon dah ada penyakit kronik. Pemakanan yang tak seimbang, kurang senaman, pencemaran dan gaya hidup yang tak sihat merupakan punca kepada penyakit-penyakit kronik ni.

Memilih untuk membeli dan mencuba vivix adalah satu pelaburan yang terbaik untuk pastikan tahap kesihatan kita terjamin. Alhamdullilah, belum habis sebotol pun vivix yang customer ni makan, result yang dia dapat sangat-sangat mengembirakan.

Awal pengambilan mungkin ada sesetengah orang akan rasa badan semakin sakit, atau side effect yang dipanggil Healing Crisis. Ini kerana Vivix bertindak membuang segala toksik dalam badan yang dah terperap lama juga membaik pulih sistem dalaman badan. Tetapi selepas seminggu, anda akan rasakan kelainan pada badan anda dimana kulit akan terasa lebih lembut, badan semakin segar dan bertenaga. Segalanya bergantung pada badan dan penerimaan setiap induvidu adalah berbeza. Ada yang lambat ada yang cepat dapat feedback positif.

Seperti customer fa ni, awal-awal memang dia cakap belakang badan terasa sakit tetapi konsisten juga makan vivix dan belum habis sebotol, dia mula perasan kulit terasa lembut, tak kasar dan tak kering, badan yang dulu selalu letih-letih semakin bertenaga dan sentiasa segar. Lagi best bacaan gula yang semakin tinggi tu dah keparas normal.



Bagaimana Vivix Shaklee membantu?
■ Mengawal kepekatan gula dalam darah.
Polifenol yang terdapat dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

■ Mengelakan kerosakan mata dan menggalakan penyembuhan luka dengan segera.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

■ Mencegah pembentukan protin AGE
Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.

■ Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin ("metabolic syndrome")
Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


PROMOSI VIVIX 
Sepanjang Bulan Mei-Oktober 2015, Shaklee buat promosi Y.E.S VIVIX dengan setiap pembelian 2 botol anda layak untuk mendapat 5% DISKAUN dan beberapa lagi tawaran menarik yang akan diberikan secara PERCUMA bila anda beli TWIN PACK VIVIX ni. Tetapi untuk bulan ini, Shaklee tawarkan satu lagi offer dimana sekiranya anda beli 6 botol VIVIX, anda akan mendapat 1 BOTOLsecara PERCUMA. Jadi anda boleh lah start kumpul order dari kawan-kawan atau saudara mara yang sememangnya consume vivix atau mencari-cari supplement antipenuaan yang bagus untuk penyakit kronik seperti diabetes atau darah tinggi.

Dengan pembelian Promosi Beli 2 Diskaun 5% @ Beli 6 Percuma 1 - anda layak mendapat :

  • DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA
  • PERCUMA SEBOTOL VITALEA (MULTIVITAMIN) *terhad sehingga bulan Oktober 2015
  • NIKMATI SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (Jimat sehingga 15-20%)
  • CASH REBATE / BONUS dari SHAKLEE
  • LEBIH PENJIMATAN

Dan pelbagai lagi keistimewaan yang ditawarkan sebagai AHLI SHAKLEE.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...