Nuffnang

Monday, July 13, 2015

Testimoni : Perut kempis, berat turun dengan herb-lax Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Testimoni ni dikhaskan untuk anda yang susah nak turunkan berat badan dan anda yang pening kepala dengan masalah perut buncit. Jangan lah risau, Herb-lax Shaklee kan ada. Herb-lax ni bertindak seumpama julap tetapi membersihkan usus secara lembut tanpa menyakitkan. Maknanya, bila anda makan herb-lax ni, anda takde lah sampai cicit birit atau mengalami sakit perut yang teramat sangat.

Punca kenapa kita sukar untuk kurangkan berat badan disebabkan adanya sisa kotoran lama yang termendap dalam usus yang tidak dibersihkan. Makin lama kotoran tu semakin termendap dan berkumpul. Bila sisa kotoran ini tak dibuang secara menyeluruh, badan akan rasa lesu, tak bermaya, berat semakin bertambah, perut buncit, & toksik dalam badan pun bertambah.

Siapa yang memerlukan Herb-Lax?
●Pengamal tegar ubat tahan sakit
●Mereka yang mempunyai masalah pembuangan kurang lancar
●Mereka yang ada masalah jerawat dan jeragat yang banyak
●Pesakit gout
●Mereka yang ingin membersihkan usus dari kotoran (mengempiskan perut)
●Mereka yang mempunyai masalah bau badan

Ibu menyusu pon boleh makan TETAPI dalam dose yang kecil selagi tak membawa kemudaratan pada bayi. Macam fa cukup sebiji setiap malam, kadang fa cuba upkan 2 biji. So far airis ok takde cirit birit atau naik ruam-ruam panas. Apa-apa pun dapatkan konsultasi dari pengedar Shaklee anda.

Herb lax membersih secara perlahan dan secara lembut dan tidak akan buat korang cirit bitit. Disebabkan ianya semulajadi, Herb lax ambil masa 8-12 jam untuk bertindak. Jadi fa selalu advice ambil sebelum tidur supaya memudahkan proses pembuangan pada esok pagi.

Kalau nak lagi bagus, ambil sekali dengan ALFALFA, LECITHIN & HERB-LAX. Kombinasi tiga supplement ni bertindak dengan cara yang berlainan dan mempunyai kelebihan masing-masing untuk anda dapatkan berat badan dan bentuk badan idaman.

Kombinasi Alfalfa + Lecithin + Herb-Lax 

Detox - Alfalfa Complex
● Alfalfa mencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

Bakar - Lecithin
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Cuci/bersihkan usus - HerbLax
● Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
● Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
● Membantu masalah sembelit
● Mengempiskan perut`
● Melawaskan pembuangan air besar
● Memejalkan perut.
● Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...