Nuffnang

Thursday, July 9, 2015

PROMOSI JULAI 2015 - VIVIX & B-COMPLEX SHAKLEE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Salam 21 Ramadhan.

Mesti ramai yang dah tak sabar nak raya kan? Ada yang sampai sekarang masih sibuk dengan preparation nak sambut raya. Bagi fa, airis yang lagi utama. Tahun ni macam tahun sebelum-belumnya kami sambut bersederhana tapi yang best sebab tahun ni giliran balik raya rumah mama kat melaka. Kalau dipanjangkan rezeki kami nak balik JB jumpa sanak saudara sebelah arwah ayah dan boleh lah ziarah sekali pusara arwah ayah yang dah lama tak pergi. Rindu¬

Ok berbalik pada tajuk entri PROMOSI JULAI 2015 - VIVIX & B-COMPLEX SHAKLEE fa nak share tentang promosi HEBAT sepanjang bulan JULAI ni.


PROMOSI VIVIX 
Sepanjang Bulan Mei-Oktober 2015, Shaklee buat promosi Y.E.S VIVIX dengan setiap pembelian 2 botol anda layak untuk mendapat 5% DISKAUN dan beberapa lagi tawaran menarik yang akan diberikan secara PERCUMA bila anda beli TWIN PACK VIVIX ni. Tetapi untuk bulan ini, Shaklee tawarkan satu lagi offer dimana sekiranya anda beli 6 botol VIVIX, anda akan mendapat 1 BOTOL secara PERCUMA. Jadi anda boleh lah start kumpul order dari kawan-kawan atau saudara mara yang sememangnya consume vivix atau mencari-cari supplement antipenuaan yang bagus untuk penyakit kronik seperti diabetes atau darah tinggi.

Dengan pembelian Promosi Beli 2 Diskaun 5% @ Beli 6 Percuma 1 - anda layak mendapat :
  • DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA
  • PERCUMA SEBOTOL VITALEA (MULTIVITAMIN) *terhad sehingga bulan Oktober 2015
  • NIKMATI SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (Jimat sehingga 15-20%)
  • CASH REBATE / BONUS dari SHAKLEE
  • LEBIH PENJIMATAN
  • Dan pelbagai lagi keistimewaan yang ditawarkan sebagai AHLI SHAKLEE.
VIVIX SESUAI UNTUK:

• Diabetes
• Kolestrol tinggi
• Penyakit Kardiovaskular (Jantung)
• Tekanan Darah Tinggi
• Alzheimer atau nyanyuk
• Arthritis, Osteoporosis, Masalah sendi dan tulang
• Gout
• Letih
• Metabolisme badan RENDAH (antara sebab sukar turun berat badan)
• Masalah kulit dan bintik penuaan (kedut)
• Kanser dan tumor
• Katarak dan masalah mata
• Masalah saraf
• Lemah imun tahan daya badan - lambat sembuh
• Masalah kesuburan

KENAPA ANDA PERLU DAPATKAN SUPPLEMENT VIVIX® SHAKLEE?
  • Menggalak penuaan yg sihat
  • Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
  • Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
  • Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
  • Membantu dlm proses penurunan berat badan
  • Menyokong kesihatan mata
  • Meningkatkan kesihatan imum badan
  • Menggalakan kesihatan keseluruhan


PROMOSI B-COMPLEX 

Bulan ni juga promosi untuk B-Complex Shaklee. Takperlu beli sampai 6 botol, Shaklee tawarkan dengan hanya beli 3 Botol anda akan mendapat 1 botol SECARA PERCUMA!

Semua tahukan B-Complex sangat bagus dan diperlukan oleh tubuh badan kita. B Complex Shaklee ni bukan sekadar supplement B complex tetapi B Complex Shaklee mengandungi 8 komponen penting vitamin B termasuk 100% biotin & asid folic. Bcomplex Shaklee juga mengandungi asid folic yang baik untuk pertumbuhan janin yang sihat. Sebab tu pengambilan b complex shaklee sangat diperlukan bagi mereka yang dalam proses merancang untuk hamil mahupun yang sedang hamil. Complex shaklee juga mudah dihadam, larut air dan tidak menganggu pencernaan

Khasiat Utama B-Complex
✿ Menghasilkan tenaga dan membantu kemampuan berfikir
✿ Mengelakkan penyakit beri-beri
✿ Diperlukan untuk kesihatanmata,kuku,kulit dan rambut
✿ Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf
✿ Mencegah Stress
✿ Menguatkan antibodi tubuh dan mencegah anemia
✿ Penting untuk aktiviti sel genetik
✿ Memproses dan membaiki sel-sel darah merah
✿ Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino


Jangan lepaskan peluang untuk grab tawaran-tawaran HEBAT dari Shaklee sepanjang bulan JULAI ni! Untuk dapatkan tawaran yang lebih hebat, jom daftar ahli dan nikmati penjimatan sehingga 20% dan SEBOTOL VITALEA percuma sehingga oktober 2015!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...