Nuffnang

Saturday, July 11, 2015

VIVIX bantu pesakit diabetes Rasa lebih bertenaga & kawal bacaan gula seawal 1 minggu penggunaan.

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Berbelas tahun depends on insulin setiap hari untuk masalah diabetes MUNGKIN dapat diatasi dengan pengambilan sesudu vivix secara konsisten setiap hari.

Kencing manis atau diabetes mellitus merupakan keadaan di mana terdapat glukos di dalam air kencing seseorang dimana glukos (gula) dalam darah tidak dapat dicerna oleh badan disebabkan oleh kekurangan penghasilan insulin. Ini adalah satu daripada faktor utama untuk mendapat sakit jantung atau angin ahmar.

Bagaimana VIVIX membantu pesakit diabetes?
■ Mengawal kepekatan gula dalam darah.
Polifenol yang terdapat dalam anggur muscadine akan melambatkan pencernaan dan penyerapan karbohidrat dalam darah dan seterusnya mengelakkan pengumpulan gula yang tinggi yang menyebabkan kencing manis.

■ Mengelakan kerosakan mata dan menggalakan penyembuhan luka dengan segera.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu dalam membaiki penglihatan dan menyembuhkan luka dengan segera.

 Mencegah pembentukan protin AGE 
Protein AGE (advanced glycation end products) terhasil daripada protein dan gula berlebihan dalam badan. Ia boleh menyebabkan atherosclerotic, sel mati dan komplikasi penyakit kencing manis. Salah satu dari mekanisma anti-penuaan Vivix adalah dengan memperlahankan penbentukan protein AGE ini.

■ Memperlahankan atau mengurangkan Sindrom Resistansi Insulin ("metabolic syndrome") 
Vivix adalah antioksidan yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak. Jadi, pengambilannya secara berterusan dapat memberi manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarah kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


PROMOSI VIVIX
Sepanjang Bulan Mei-Oktober 2015, Shaklee buat promosi Y.E.S VIVIX dengan setiap pembelian 2 botol anda layak untuk mendapat 5% DISKAUN dan beberapa lagi tawaran menarik yang akan diberikan secara PERCUMA bila anda beli TWIN PACK VIVIX ni. Tetapi untuk bulan ini, Shaklee tawarkan satu lagi offer dimana sekiranya anda beli 6 botol VIVIX, anda akan mendapat 1 BOTOL secara PERCUMA. Jadi anda boleh lah start kumpul order dari kawan-kawan atau saudara mara yang sememangnya consume vivix atau mencari-cari supplement antipenuaan yang bagus untuk penyakit kronik seperti diabetes atau darah tinggi.

Dengan pembelian Promosi Beli 2 Diskaun 5% @ Beli 6 Percuma 1 - anda layak mendapat :

  • DAFTAR AHLI SECARA PERCUMA
  • PERCUMA SEBOTOL VITALEA (MULTIVITAMIN) *terhad sehingga bulan Oktober 2015
  • NIKMATI SETIAP PEMBELIAN DENGAN HARGA AHLI (Jimat sehingga 15-20%)
  • CASH REBATE / BONUS dari SHAKLEE
  • LEBIH PENJIMATAN

Dan pelbagai lagi keistimewaan yang ditawarkan sebagai AHLI SHAKLEE.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...