Nuffnang

Friday, April 17, 2015

Keistimewaan Garlic Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Perbezaan Garlic Shaklee

Diperbuat dari bawang putih terbaik dan premium dimana bawang putih ini ditanam secara organik  di California, USA pada musim panas dan bebas dari racun perosak.

Garlic Shaklee dihasilkan secara ekslusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memanstikan pengeluaran 100% Allicin Aktif (tidak semua tablet garlic yang dijual di pasaran mempunyai Allicin Aktif ). DWI Teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic. Kajian menunjukkan perisa herbanya terhasil dari kombinasi 2 ekstrak herba (Rosemary dan Spearmint) Ianya mengandungi pelbagai vitamin E untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanan didalam tubuh kita. Setiap 2 tablet membekalkan 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai dengan 2 ulas galic segar.

Manfaat Utama yang terdapat pada Garlic Shaklee
Mengandungi Spearmint 
Mempertingkatkan sistem pemhadaman, fungsi jantung

Antibiotik Yang Selamat dan Semulajadi
Garlic antibiotik semulajadi. Ianya selamat untuk kegunaan jangka panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selsema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

Menghalang alergi
Mempertingkatkan penyakit berkait sistem imun seperti hidung yang sensetif, sinus, alergi, asthma, selsema, hepatatis.

Mempertingkatkan sistem penghadaman
Formula uniknya mampu mempertingkatkan masalah berkaitan penghadaman seperti kembung perut, gastrik, ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H. pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.

 Memoderatkan Tekanan Darah Tinggi
Kajian menunjukkan pengambilan 2-4 biji garlic mampu menurunkan darah tinggi dengan 8 point.

Detoxsifikasi
Garlic mampu mengeluarkan raksa dari tubuh dengan pantas. Raksa plumbum dan kadmium adalah logam toksik yang akan menaikkan tekanan darah. Tambahan lagi garlic mampu melindungi sel-sel darah dari kemusnahan dari logam dan menghalang kerosakkan hati oleh bahan kimia.

Menurunkan Kolestrol
Menurunkan Kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah, mengurangkan bekuan darah, Meningatkan HDL, Melindungi jantung dan menghalang strok, dan penyakit koronari.

Mencegah Kanser
Membantu mengelak dan merawat kanser dengan mengurangkan bahan pencetus kejadian kanser - Nitrosamine

Menstabilkan Glukos
Menolong menstabilkan glukos didalam tubuh


Asal bau GARLIC
Garlic mengandungi pelbagai jenis komposit fisiologi yang terdiri dari bahan sulfat untuk menentang bahan anti-oksidan dan anti-kanser .Inilah bau asal Garlic.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM68.90 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 .60 bagi semenanjung & RM21.20 bagi Sabah & Sarawak
**HARGA BARU BERKUATKUASA 1APRIL 2015**
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...