Nuffnang

Sunday, March 22, 2015

Vitalea for children - multivitamin kanak kanak shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Dulu jika fa nak suggest set kanak-kanak dekat customer, fa akan suggest mealshakes, vita C chewable dan omega guard. Sekarang ni fa akan suggest juga vitalea for children, produk yang bukan baru dalam shaklee tetapi telah diperbaharui dengan lebih vitamin & nutrien.

Corak pemakanan kanak-kanak sekarang banyak yang tak sihat. Berapa ramai sangat kanak kanak yang suka nak makan sayur dan makan buah buahan sebagai snek/kudapan mereka setiap hari kan? Balik balik junk food yang dorang cari. Kita as mak bapak ni pun nak ambil jalan mudah beri mereka junk food sebab kita pon dah terbiasa dengan cara pemakanan macam ni.

Kekurangan pengambilan makanan yang seimbang/ kekurangan nutrisi yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat boleh menjejaskan prestasi anak-anak disekolah, mempengaruhi sistem imun, tumbesaran tulang dan perkembangan fizikal mereka.

Sebab itu vitalea for children ini dicipta khas untuk mengisi kekosongan vitamin dan nutrisi dalam badan anak-anak kita supaya anak anak kita membesar dengan sihat. Tablet Vitalea ni boleh dikunyah dan rasa beri yang sangat sedap, pasti anak-anak suka.

Kajian menunjukkan 9/10 kanak kanak dinegara ini tidak mendapat sumber vitamin A,D,Kalsium dan Zat Besi yang mencukupi dan membesar dengan kekurangan sumber-sumber nutrisi penting. Mungkin anak anak korang tergolong dalam 9 tu siapa tahu kan?

Jom kita baca keistimewaan/kelebihan VITALEA FOR CHILDREN dan kenapa perlu beri pada anak anak.


★ Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan untuk tumbesaran
★ Sumber kalsium untuk tulang, otak dan gigi
★ Meningkatkan tahap daya tahan melawan penyakit
★ Sumber lengkap 7 jenis vitamin B untuk fungsi tubuh yang betul
★ Menyediakan 150% nilai harian Vitamin D untuk menyerap kalsium dengan berkesan
★ Mengandungi 100% nilai harian Vitamin C yang diperlukan
★ Multivitamin yang kaya dengan antioksidan untuk kulit yang cantik


★ Sesuai untuk kanak-kanak 4 tahun ke atas terutama mereka yang TIDAK suka makan sayur.
★ Bole diberikan pada Kanak-kanak 2 hingga 3 tahun yang SUDAH PANDAI MENGUNYAH  TABLET tetapi ambil dengan PENGAWASAN ORANG DEWASA
★ Rasa anggur yang sedap dan kurang manis.
★ Tidak mengandungi perasa, pewarna, pengawet dan pemanis tambahan
★ Mengadungi pemanis semulajadi dengan Xylitol yang melindungi gigi dari kaviti
★ Pembungkusan BPA free


Hanya 2 biji Vita-Lea For Children sehari dan mereka dapat bekalan nutrien lengkap bagi melengkapkan keperluan nutrisi harian selain daripada makanan yang dimakan setiap hari.

**7 hari tinggal untuk grab PROMOSI BELI 3 FREE 1 Vitalea For Children !!**

Dapatkan juga SET KANAK-KANAK SHAKLEE untuk keperluan nutrisi dan perkembangan anak anak yang sihat.
Meal Shakes
Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
Rendak lemak dan rendah glisemik
Sumber protein dan kalsium
Omega Guard
Minyak ikan yang paling tulen mengandungi 7 jenis asid Omega 3 termasukEPA, DHA, ALA
Membantu tumbesaran, perkembangan dan fungsi otak
Meningkatkan daya ingatan dan pembelajaran
Meningkatkan sistem imunisasi
Menapis segala virus dan bacteria daripada badan.
Kanak-kanak yang mengambil Omega-3 sedari kecil dapat mengurangkan jangkitan pernafasan.
Vitamin C Chewable
Menguatkan Fungsi Imunisasi.
Membantu mengekalkan pertahanan semulajadi tubuh badan
Membantu anda menjaga kesihatan gigi dan gusi serta struktur tulang. Ia sangat penting bagi gigi yang kuat dan gusi yang sihat
Meningkatkan penyerapan zat besi daripada sumber bukan daging
Untuk kesihatan tulang, gigi, gusi serta juga struktur am tubuh badan.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...