Nuffnang

Sunday, March 22, 2015

Herb-lax Shaklee - cara mudah untuk kempiskan perut buncit!


Siapa kat sini ada masalah macam kat bawah ni...

 "PERUT BUNCIT? SUKAR NAK BUANG AIR BESAR? BADAN TERASA BERAT? BERAT SUSAH NAK TURUN? BERAT BERLEBIHAN? SERING LETIH & TERASA BADAN PENUH TOKSIK?"

Kalau korang salah sorang yang ada lebih dati satu masalah kat atas tu, korang memang perlukan HERB-LAX Shaklee!!

Apa keistimewaan Herb-Lax ni?
□Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
□Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
□Membantu masalah sembelit
□Mengempiskan perut
□Melawaskan pembuangan air besar
□Memejalkan perut.
□Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.

Jangan takut, herblax ni selamat diambil bila-bila masa dan tak akan bawa kemudaratan yang terlampau seperti sesetengan produk pembersih usus.



Herb lax membersih secara perlahan dan secara lembut dan tidak akan buat korang cirit bitit. Disebabkan ianya semulajadi, Herb lax ambil masa 8-12 jam untuk bertindak. Jadi fa selalu advice ambil sebelum tidur supaya memudahkan proses pembuangan esok pagi.

Herb-Lax terdiri daripada 9 herba semulajadi: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root. Jom kita tengok apa fungsi-fungsi herba semulajadi yang terdapat dalam formulasi herb lax ni ye?:

Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.

Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yangterkumpul akibat lebihan makanan danpengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.

Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakansebagai antibiotic.

Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Culver's root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.




Siapa yang memerlukan Herb-Lax?
●Pengamal tegar ubat tahan sakit
●Mereka yang mempunyai masalah pembuangan kurang lancar
●Mereka yang ada masalah jerawat dan jeragat yang banyak
●Pesakit gout
●Mereka yang ingin membersihkan usus dari kotoran (mengempiskan perut)
●Mereka yang mempunyai masalah bau badan

Ibu menyusu pon boleh makan TETAPI dalam dose yang kecil selagi tak membawa kemudaratan pada bayi. Macam fa cukup sebiji setiap malam, kadang fa cuba upkan 2 biji. So far airis ok takde cirit birit atau naik ruam-ruam panas. Apa-apa pun dapatkan konsultasi dari pengedar Shaklee anda.

Jawapan kepada penurunan berat yang terbaik dengan bersihkan usus dari sisa yang melekat dengan herb lax.
Perut lebihan lepas bersalin kini dah semakin kempis, takan korang nak biarkan je kan? WhatsApp fa untuk sebotol herb-lax korang hari ini!!!



✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...