Nuffnang

Sunday, March 22, 2015

Cinch Energy Tea Mix- Teh yang memberi tenaga berpanjangan

Assalamualaikum & salam sejahtera


Energy tea mix merupakan salah satu rangkaian Cinch dari shaklee yang merupakan minuman pemberi tenaga dalam bentuk serbuk teh yang boleh dibancuh dengan air panas atau sejuk mengikut selera korang.

Dah seminggu fa bagi suami minum cinch energy tea mix ni memang nampak dan rasa lain dia cakap.
Kalau dulu, mengantuk je mesti kena buat nescafe, teh o panas... kalau nak pergi kerja fa selalu bancuhkan dia ESP. Sekarang senang, fa bancuhkan sepeket Cinch Energy Tea Mix ni untuk bekalan pergi kerja. Badan kurang letih, terasa extra energy & terasa kenyang tu berpanjangan buatkan kita tak rasa nak makan macam- macam waktu pagi. Macamni kurus lah badan en.suami kan...

Cinch tea mix ni sedap, bila fa minum rasa teh strawbery dan bau pun segar je. Korang boleh mix dengan lemon atau tambahkan gula / stevia buat lagi sedap. Pengalaman fa minum cinch tea mix ni, buat breast rasa penuh. Ini menunjukan ibu menyusu pon boleh minum tanpa menganggu penyusuan. InsyaAllah.

Keistimewaan Energy Tea Mix Shaklee :
Merupakan adunan proprietari teh eksotik putih,merah dan hijau matcha(teh hijau bagi istiadat ulung Jepun)  yang dipetik dan diadun berhati hati untuk menghasilkan minuman yang hebat! Ia juga dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa yang nyaman.
✓Penggalak tenaga semulajadi
✓Ditambah dengan taurina- tingkatkan tenaga dan ketahanan badan
✓Pengganti kepada minuman seperti kopi,teh, soda dan manisan untuk kekalkan kecergasan tubuh
✓Tanpa gluten, pemanis tiruan dan pewarna
✓Boleh diminum panas atau sejuk

Kebaikan dan khasiat
⊙ Rendah kandungan kafein
⊙ Tinggi antioksidan
⊙ Mencegah kanser
⊙ Bantu rendahkan tekanan darah tinggi
⊙ Mengurangkan kolestrol
⊙ Melindungi jantung dan peredaran darah
⊙ Menguatkan tulang
⊙ Antibakteria dan Antivirus
⊙ Menggalak kulit yang sihat
⊙ Mengurankan gula dalam darah
⊙ Meningkatkan kadar metabolisme
⊙ Baik untuk pencernaan
⊙ Bantu lawan penyakit seperti asthma.



Berita baik!!
Cinch Energy Tea Mix sekarang dah available. Dapatkan sekotak untuk korang hari ini juga!!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...