Nuffnang

Saturday, December 20, 2014

Testimoni Collagen Powder Shaklee : Kesan seawal 21 hari!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Biasanya semakin kita menua, garis-garis halus, tompok-tompok gelap (Jeragat) kedutan dan kulit kusam akan semakin jelas. Ini kerana semakin kita menua, badan kita semakin kurang menghasilkan kolagen selain itu, kerosakan dan kekurangan kolegen juga boleh terjadi akibat faktor luaran seperti pendedahan kepada cahaya matahari, pembebasan radikal bebas diudara, air dan nutrisi juga merokok.

Sebab itu Shaklee mencipta COLLAGEN POWDER yang mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedutan.


TESTIMONI PENGAMBILAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE 

Boleh nampak perbezaan kesan penggunaan Collagen Shaklee ni dekat muka customer ni selepas 21 hari penggunaan secara konsisten. Ada yang seawal 7 hari. Bergantung pada penerimaan badan masing-masing ye. Pengambilan secara konsisten dan minum air yang kerap adalah digalakan untuk mendapatkan kesan yang terbaik!

Cuba bayangkan..dalam 21 hari hasil yang ketara dapat lihat dekat garis-garis halus semakin kurang, pori-pori semakin mengecil, kulit semakin berseri.

Kalau konsisten lagi 2-3 bulan? Agaknya mensti lagi gebu + muda 10 tahun dari umur asal kan? Tak perlu nak cucuk botox, cucuk vitamin C.. pembedahan plastik, facial beribu-ribu... HANYA sepeket sehari bancuh dalam minuman kegemaran anda dan rasai perbezaannya!!!


COLLAGEN POWDER SHAKLEE sangatttt LIMITED!!! Sebab orang dah start grab offer sampai hujung bulan ni je. BELI 3 FREE 1


● BELI 3 FREE 1
- FREE MEMBERSHIP ( worth RM75)
- CASH BONUS
- DAPAT SATU PERCUMA (worth RM 298)

♥ Anti penuaan
♥ Mengecilkan liang liang pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis garis halus
♥ Melembabkan kulit
♥ Mengurangi rasa kering dan gatal pada mukaMengembalikan kenajalan
♥ Menjadikan kulit lebih tegang anjal dan lembut
♥ Menegang - menegangkan dan menganjalkan payudara
♥ Mencerah
♥ Mengurangkan pigmentasi jeragat dan kulit tidak sekata
♥ Mencantikan dan menyuburkan
♥ Menjadikan rambut lebih sihat tidak mudah gugur dan bercabang , tebal dan kelihatan bersinar
♥ Meningkatkan pergerakkan
♥ Menyokong kesihatan sendi dan tulang
♥ Melicinkan kulit
♥ Meningkatkan kelicinan kulit supaya kelihatan halus mulus.



GRAB CEPAT SEBELUM 31 DECEMBER 2014

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...