Nuffnang

Saturday, December 20, 2014

MEALSHAKES Bantu Tumbesaran anak anda

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

MEAL SHAKES sangat LAKU KERASSSS!!! Alhamdullilah, Meal shakes semakin mendapat permintaan ramai ibu bapa sekarang, sebab tu fa kalau buat restok mesti add meal shakes dalam list.

Sehari tu sampai 3 canister Meal Shakes fa Pos.. Alhamdullilah.. Tengok Airis, happy je bila tau fa sibuk nak packing barang customer, dia pon sibuk lah nak cari perhatian. Tahu tak Meal Shakes boleh diberi pada anak seAWAL umur 1 tahun dan keatas? Tapi ada cara sukatnya ye. bukan main sukat je. Sebab ni supplement, jadi pengambilan dos yang minimum adalah perlu untuk kanak-kanak 1 tahun.



MEAL SHAKES BANTU TUMBESARAN ANAK-ANAK
Ini sebab Meal Shakes mengandungi asid folik, biotin, dan kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian.

Diperbuat daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur sayuran, kacang soya, lactalbumin (Sejenis susu yang terbaikdan mengandungi organisma proteinyang sangat berkualiti dan mudah diserap kedalam sistem tubuh dari peringkat bayi sehingga orang dewasa yang biasanya mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya)

Manfaat Utama-
► Nutrisi Lengkap - menyediakan 24 jenis vitamin,mineral, dan zat. 
► Membekalkan nutrisi kepada tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa) membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
► Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium magnesium yang diperlukan untuk pembinaan tulang dan sel-sel untuk proses membesar.
Anti oksidan - Mengandungi vitamin A,C,E, Zinc, Selenium, yang merupakan agen ati-oksida melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
► Megembalikan seri wajah - Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zat Besi dan copper yang cukup untuk bina sel-sel darah merah yang sihat sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
► Detoksifikasi - Kaya dengan serat untuk membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut & usus
► Rasa yang lazat - Perasa vanila yang lazat, tidak mengandungi pewarna & gula tiruan.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...