Nuffnang

Thursday, December 25, 2014

Harga Collagen Powder termurah bulan ni

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tinggal lagi tak sampai seminggu je nak habis promo collagen powder ni. Kenapa orang ramai terkejar-kejar nak beli collagen powder ni bulan ni sebab HARGA COLLAGEN POWDER bulan ni TERSANGAT murah dan mengejutkan semua orang.

Lagi mengejutkan bila pihak Shaklee announce penjualan collagen powder dihentikan selama setahun untuk stok take. So maknanya kalau dalam tahun 2016 baru ade balik stok. Sedihhhh tau!!
Jadi kepada mereka yang sememangnya pengguna tegar collagen powder, masa nilah korang nak grab. Sebab dengan hanya beli 3 kotak je dah dapat 1 free. Maknanya korang akan dapat 4 kotak pada harga 3 kotak sahaja!! Superb murahkan?

Bagi yang tak mampu nak grab sampai 3 kotak, PM fa untuk harga istimewa sekotak. Sekarang fa tengah kumpul order untuk collagen powder ni.
Google je testimoni tentang collagen powder, banyak sangat testimoni best best hasil pengambilan collagen yang tersangat ekslusif ni.

TESTIMONI 1 : KESAN SEAWAL 21 HARI PENGGUNAAN



TESTIMONI 2 : MUKA LEBIH BERSERI DAN TAMPAK LEBIH MUDA


TESTIMONI 3 : MUKA LEBIH CERAH LEBIH CANTIK


Kebaikan colagen powder shaklee :

  • Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
  • Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
  • Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
  • Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
  • Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
  • Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
  • Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya.
Jangan lupa promo vitamin E dan C yang jugak menjadi kegilaan ramai. Makan vitamin c,e dan collagen powder, tampil segak, cantik menawan tahun depan. Dah selesai satu azam tahun baru :)

Hadiahkan pada yang tersayang atau reward kan diri anda sendiri dengan COLLAGEN POWDER SHAKLEE supaya anda tampak lebih yakin dan lebih berseri dari sebelumnya.


MINGGU AKHIR UNTU GRAB PROMOSI SHAKLEE UNTUK BULAN DECEMBER 2014

1) SR VITA C PLUS (180 Tablets)
RM92.50 (RP) - penggunaan sehingga 4 ke 6 bulan
● BELI 6 FREE 1
● BELI 2 DAPATKAN 5% OFF

2) VITA E COMPLEX (120 Tablets)
RM149.00 (RP) - penggunaan sehingga 3 bulan
● BELI 6 FREE 1
- FREE MEMBERSHIP
- CASH BONUS
- DAPAT SATU PERCUMA (worth RM 149)
● BELI 2 DAPATKAN 5% OFF

3) COLLAGEN POWDER (15sachet)
RM298.00 (RP) 
● BELI 3 FREE 1
- FREE MEMBERSHIP ( worth RM75)
- CASH BONUS
- DAPAT SATU PERCUMA (worth RM 298)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...