Nuffnang

Sunday, December 21, 2014

Atasi masalah Dark Circle, Eye bag dengan Eye Treatment Shaklee

Assalamualaikum & Salam sejahtera.

LINGKARAN Gelap, kedutan pada mata mesti nampak anda kelihatan tua dari umur sebenar anda. Nampak muka pun macam kusam, letih tak bermaya. Memang lingkaran gelap sekitar mata ni susah nak kurangkan. Lagi hitam adelah. Kalau nak keluar takat sapu concealer itupun tutup sekejap dan masih nampak jugak. Takan nak makeup tebal-tebal pulak kan? 

Fa ada masalah lingkaran gelap/dark circle yang susah nak hilangakan. Dari zaman anak dara sampailah sekarang kalau letih je, mesti lagi terserlah dark circle tu. Macam-macam cream dah cuba still tak bantu langsung. Sampaikan fa tau Shaklee ade EYE TREATMENT yang sangat Awsome orang cakap dan sangat bagus untuk masalah seperti lingkaran gelap pada mata, eyebag, dan kedutan.



ENFUSELLE EYE TREATMENT
Terbukti berkesan secara klinikal
233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
Sangat lembut di sekitar mata
Boleh digunakan di bahagian leher dan bibir
Hipoalergenik, diakui oleh pakar-pakar oftalmologi dan selamat untuk pemakai kanta lekap.


EYE treatment Shaklee ni sangat membantu terutamanya dalam masalah mata sembab, kedutan dan garis-garis halus di sekitar mata, eye bag yang jelas dan lingkaran hitam disekitar mata. Eye treatment adalah penyelesaian kepada semua masalah diatas dan WAJIB dicuba kalau nak tahu keberkesanannya!!

Eye Treatment Enfuselle ni diperbuat daripada bahan semulajadi dan selamat untuk kulit anda. Jika terasa masalah lingkaran gelap dan eyebag menganggu personaliti anda, PM fa untuk dapatkan EYE TREATMENT Shaklee ini sekarang juga!!


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...