Nuffnang

Sunday, December 21, 2014

TESTIMONI : Tiada lagi Masalah Jerawat dan Kulit Kusam dengan VITAMIN C dan VITAMIN E Shaklee

9tggAssalamualaikum & Salam Sejahtera


PERCAYA atau tidak.. tapi inilah hasil dari pengambilan VITA C SR, VITA E Complex dan ESP secara KONSISTEN!

JERAWAT batu, KULIT KUSAM semua hilang. Kulit jadi lebih licin, lebih cantik, lebih cerah dan glowing!

Apa yang lagi menarik, PARUT JERAWAT pon takde kan? Jadi kenapa nak bazir duit yang banyak cuba macam-macam produk sedangkan anda boleh FOKUS dan Konsisten pada VITA C VITA E dan ESP Shaklee je.

Tak Mahal pon sebab sebotol....
VITA C tahan 4-6 BULAN
VITA E tahan 4 BULAN
ESP tahan 1-1 setengan BULAN

NAK lagi JIMAT??
GRAB TWIN PACK PROMO SEKARANG dan dapatkan 5% OFF untuk VITA C dan VITA E.
PROMO valid sampai hujung bulan ni je tau.. jadi contact fa CEPATTTT sebelum terlambat!!

LAMBAT RUGIII!!!


1) SR VITA C PLUS (180 Tablets)
RM92.50 (RP)
● BELI 6 FREE 1
● BELI 2 DAPATKAN 5% OFF

♥ Mencantikkan kulit
♥ Membentuk Kolagen.
♥ Memperbaiki simptom Pendarahan - 
Kekurangan Vita C adalah penyebab gusi berdarah, lebam dikulit, lambat pulih dari kecederaan, kulit kering, ruam dan kulit kasar.
♥ Peningkatan Sistem Imun
♥ Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman, megukuhkan sistem imun, peningkatan pemulihan alergi hidung, kulit dan asthma, dan juga mengurangkan simptom selsema.
♥ Memperbaiki Insomnia
Ia dapat memperbaiki insomnia, stress dan masalah keresahan)
♥ Mengekalkan Kolesterol Sihat
Ia dapat mengurangkan kolesterol dan tekanan darah, mengekalkan kapilari darah yang sihat, menghalan pendarahan dalam hidung, pendarahan serebral dan skurvi.

2) VITA E COMPLEX (120 Tablets)
RM149.00 (RP)
● BELI 6 FREE 1
- FREE MEMBERSHIP
- CASH BONUS
- DAPAT SATU PERCUMA (worth RM 149)
● BELI 2 DAPATKAN 5% OFF

♥Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
♥Mencantikkan dan menampakkan wajah lebih muda dari usia. pengambilan yang berterusan akan mampu menghilangkan kedut, parut dan jeragat.
♥ Melindungi paru-paru dari pencemaran udara.
♥ Meningkatkan kuasa sel-T untuk melawan penyakit.
♥ Anti oksidan.
♥ Membekalkan oksigen ke sel-sel badan.
♥ Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk).
♥ Menyelesaikan masalah kelesuan.
♥ Mengurangkan risiko parut yang besar.
♥ Merendahkan kadar kolesterol.
♥ Membantu mencegah kanser.
♥ Merendahkan risiko katarak.
♥ Vitamin E juga dikenali sebagai 'vitamin cinta' kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...