Nuffnang

Tuesday, November 25, 2014

Testimoni : Rabun dan Silau mata berkurang dengan Carotomax Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Dah seminggu spec mata fa patah kena slamdown dengan Airis. Fa still belum sempat nak buat cermin mata baru dan bergerak pakai contact lens je sepanjang hari dari pagi sampai malam. Memang mata jadi letih sangat. Lagi-lagi fa yang aktif blogging ni tengok lappy macam nak telan je screen lappy ni.

Fa tertarik dengan testimoni yang fa nak share ni pasal CAROTOMAX. Rabun dan silau berkurang bila konsisten makan carotomax. Menakjubkan. I should try this! Mana tahu lepas ni tak perlu nak depends kat cermin mata lagi kan? Nanti fa share testimoni sendiri ok :) Tapi sebelum tu baca testimoni cust ni dulu.


CAROTOMAX 
Carotomax yang dirumus khas oleh Shaklee merupakan gabungan enam karotenoid terbaik iaitu alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena, zeaxanthin yang melengkapkan faedah karetenoid untuk keperluan manusia.

● Alfa-karotena & Beta-Karotena : Memelihara kesihatan mata terutama waktu malam serta menghalang degenerasi penglihatan berlaku.
● Likopena : Mengandungi Anti Oksidan yang tinggi yang menghalang penuaan organ.
● Astaxanthin : Melindungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL
● Lutein : Mengelakan penyakit katarak dan glaucoma
● Zeaxanthun : Berfungsi untuk melindungi mata agar dapat terhindar dari cahaya gelombang biru pendek yang merbahaya.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...