Nuffnang

Thursday, November 27, 2014

Pesakit Jantung dan Darah Tinggi pulih dengan Vivix Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Masalah jantung, tekanan darah tinggi memang dah sebati dalam masyarakat kita ni. Fa sendiri ada keturunan strok, darah tinggi, kencing manis dimana arwah ayah meninggal disebabkan oleh ini. Tapi dulu arwah meninggal masa fa masih belajar, jadi fa berikan mama pulak supplement Vivix ni untuk dia setiap bulan.

Bagi fa tak salah kita laburkan beratus-ratus untuk kesihatan ayah & mak kita sebab tanpa mereka siapalah kita sekarang kan. Mungkin kita takde kat dunia ni. Jadi kesihatan mama memang tanggungjawab fa. Alhamdullilah selain dari sakit lutut dan sendi mama, mama takde penyakit kronik yang lain, mungkin mama ni jenis yang jaga pemakanan dan kesihatan diri. Tapi supplement ni kita bukan ambil bila kita sakit je, kena mulakan dari sekarang supaya kesihatan kita terjamin hingga ke tua. Masa muda-muda ni lah kita kena jaga 100%

Berbalik pada Vivix, setakat ni fa dah jual hampir berbelas botol Vivix selain supplement yang lain. Alhamdullilah Vivix semakin mendapat tempat dihati semua orang disebabkan manfaat yang kita dapat dalam sebotol Vivix tu. Banyak dah testimoni-testimoni yang fa dapat dan boleh google kalau nak lagi banyak! 


Vivix adalah salah satu ikhtiar, salah satu cara alternatif untuk merawat penyakit-penyakit kronik sama macam kita pergi chemotherapy atau rawatan traditional. Semua berbalik pada Izin Allah.

So far banyak dah testimoni-testimoni mereka yang menghidap penyakit kronik seperti masalah jantung, diabetes, Darah tinggi dan sebagainya sembuh dan pulih dengan pengambilan Vivix secara konsisten.

Semua dengan izin Allah.....Alhamdullilah :)

Jadi apa kata anda cuba sendiri atau hadiahkan Vivix kepada orang yang anda sayang. Beri pulangan yang terbaik pada mereka. 

 ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...