Nuffnang

Thursday, November 27, 2014

Shaklee Effect : Hilang 18Kg dengan Shaklee Slimming Set

Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Fa hilang lebih 20kg...dari selepas bersalin sampai sekarang.. Alhamdullilah ni Shaklee Effect yang fa dapat hasil kesabaran dan konsisten fa pada Shaklee :)

Ramai yang gagal dapatkan berat yang mereka nak, baru makan sebulan on off terus cop produk tu tak bagus. Cuba konsisten dalam 2-3 bulan insyaAllah dapat lebih dari yang anda nak.

Macam testimoni customer ni, dah cuba macam-macam produk baru tergerak hati nak cuba Shaklee.. Hasil dia? berjaya turunkan berat badan dan hilang 18 kg!! Best kan?

Belum cuba belum tahu kan.... dah cuba mesti menyesal kenapalah tak cuba awal-awal kalau tak tak payah bazirkan duit cuba produk macam-macam.


Kombinasi Alfalfa + Lecithin + Herb-Lax = Loss 18 Kg

Detox - Alfalfa Complex
● Alfalfa mencuci usus dan membuang toksin
● Membantu masalah pencernaan dan penghadaman
● Membantu metabolisma dan similasi makanan
● Mengandungi saponin yang bertindak sebagai serat untukmenyerap kolesterol

Bakar - Lecithin
● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Cuci/bersihkan usus - HerbLax
● Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
● Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
● Membantu masalah sembelit
● Mengempiskan perut`
● Melawaskan pembuangan air besar
● Memejalkan perut.
● Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...