Nuffnang

Tuesday, November 25, 2014

Perut Kempis, Badan Ringan dan Kurus dengan Herblax & Lecithin Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera 

Kurus tapi perut buncit pon takde maknakan? Lately ni fa kerap lah dapat PM cust nak kempiskan perut buncit. 

Biasalah perut buncit ni memang dah jadi sebahagian diri terutama mereka yang dah berumah tangga, yang dah beranak pinak mahupun yang meningkat usia. Badan semua senang je nak turun tapi perut makin naik pulak.

Macam fa, lepas bersalinkan Airis memang berat badan fa turun. Badan pon slim je tapi tetiba perut ni macam buncit sikit. Jadi selain fa makan ESP,OMEGA dan ALFALFA, fa tambah HERB-LAX dalam pengambilan supplement seharian fa. Kenapa? Sebab Herb-Lax ni melancarkan pembuangan dan membersihkan usus dari sisa yang tersumbat. Tahukan bila pembuangan kurang lancar, usus tersumbat tu lah penyebab perut buncit.


Kenapa Herb-Lax?
  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut`
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Memejalkan perut.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
Kenapa Lecithin?

● Mencegah lemak melekat di dinding membran
● Membantu proses metaboilisma, kolesterol,trgycerides dan lemak darah
● Mencairkan dan memecahkan lemak terutama kolesterol
● Menurunkan total serum kolesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL)
● Membantu mengawal paras triglycerides
● Mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluh-pembuluh darah.

Anda boleh gabungkan 2 supplement ini untuk dapat kan result yang terbaik!
Anda boleh juga gantikan Lecithin anda dengan OMEGA GUARD yang lebih pantas memecahkan lemak disamping kebaikan OMEGA-3 yang terkandung dalam Omega Guard.

Nak KURUS dan SIHAT? PM fa SEKARANG!!

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...