Nuffnang

Tuesday, November 25, 2014

Rawat Ruam Lampin dengan Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Fa ingat lagi dulu, masa airis baby, Doktor ada bekalkan sample Sudocream untuk kulit merah-merah dan ruam lampin Airis. Sepanjang tu fa gunakan cream tu untuk airis sebab kulit airis senang kena merah-merah kalau fa lambat tukar pampers dia. Masa tu cream herbal blend memang out of stock dekat Shaklee dan fa sendiri tak buat ready stock.

SudoCream tu selalu orang guna untuk Nappy Rash atau Eczema seingat fa kalau dekat farmasi sebotol cream ni yang besar dalam berbelas RM jugak lah. Sepanjang fa guna cream ni merah-merah airis tu memang hilang tapi timbul balik. Kalau ruam-ruam tu memang hilang tapi lambat dan ambil masa. 

Bila je Herbal Blend dah ada, fa cepat-cepat grab untuk simpanan dan kegunaan Airis. Herbal Blend ni bukan je boleh sapu untuk ruam lampin or kulit merah-merah. Kalau kena gigit nyamuk, kulit gatal-gatal, kulit kasar semua boleh sapu je cream Shaklee ni. Rasa dia yang dingin tu buat kulit rasa selesa. 

Fa sekarang guna Herbal Blend Cream je dekat Airis. Lebih selamat kerana ianya Organik dan tiada bahan kimia merbahaya. Lagi pon JIMAT sebab 1 tube tu tahan lama sebab hanya guna sikit je untuk sapuan.

Testimoni #1


Kegunaan Herbal Blend Multi-Purpose Cream

  • Melembutkan kulit kasar, tumit pecah, kulit kering
  • Merawat eczema
  • Merawat dari gigitan nyamuk
  • Merawat luka pada puting ibu menyusu
  • Ubat untuk luka dan melecur
  • Ruam lampin dan ruam peluh pada bayi
  • Mengatasi lemak berlebihan
  • Menghilangkan parut termasuk parut campak
  • Memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam
  • Sebagai losyen untuk kegunaan harian

Keistimewaan Herbal Blend

  1. Terasa dingin pada kulit
  2. Diekstrak dari herba semulajadi
  3. Tidak berminyak
  4. Mudah diserap
  5. Aroma yang amat menenangkan
  6. Mudah digunakan dan mudah di bawa
  7. Sesuai untuk semua golongan
  8. Dijamin berkesan
  9. Halal
  10. Tanpa Steroid


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan sekitarnya
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu


Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...