Nuffnang

Friday, November 14, 2014

RESEPI : ESP Smoothie

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Terasa nak minum sesuatu yang manis?
Tapi dah selalu sangat minum manis...
Apa kata anda cuba smoothie ESP?
Manis, sedap dan semestinya BERKHASIAT!


Resepi ni terhasil lepas tengok gamba kat atas ni. Perut pulak lapar tetiba. Nak makan macam awal lagi nak masak nasi. Jadi fa pun terus cari buah apa yang ada untuk jadikan smoothie :)

Bosan kan hari-hari ESP mix milo, horlicks,fresh milk jadi ape kata sekali sekala buat ESP mix dengan fresh fruits. Buat ikut kretiviti anda. Jangan takut, ESP rendah kalori. Jadi campur dengan apa-apa pun still jumlah kalori yang rendah. !

Resepi Apple ESP Meal Shakes Smoothie

1 Sudu ESP
1 Sudu Meal Shakes
Separuh Apple Hijau
Separuh Apple Merah
2 Biji Kurma (buang biji)
Fresh Milk
Ais

Campur semua dan blend. Hidang dan minum!
Sedap dan refreshing!


SP (SOY PROTIEN ISOLATE POWDER)
  •  ESP ni adalah sember protien lengkap yang ada 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar untuk kita dapatkan daripada diet harian kita.
  •  ESP mengandungi kacang soya non-GMO yang semulajadi dan ia bebas dari kolestrol ia juga rendah lemak.
  •  ESP terbukti mampu membekalkan tenaga yang boleh bertahan berjam-jam lamanya.
  •  ESP bantu untuk kekalkan paras gula dalam darah.
  •  ESP bantu untuk kekalkan kepejalan otot, pemulihan tisu badan dna pembentukan otot baru,
  •  ESP tiada perasa tiruan, pengawet dan pewarna.
  •  ESP mengandungi lemak yang sangat sedikit iaitu 1gm dan tiada laktosa dimana kadar untuk hadam adalah sangat tinggi.

MEAL SHAKES
  • Minuman berperisa vanila yang lazat dan disukai anak-anak
  • Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting
  • Rendah lemak dan rendah glisemik
  • Sumber protein dan kalsium
  • Sesuai untuk hidangan sarapan pagi dan sebelum tidur
  • Sesuai bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi Ibu menyusu , Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang, Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil dan Warga tua
  • Setiap bancuhan Meal Shake memberikan satu pertiga daripada US RDA dengan 19 vitamin/ galian yang diperlukan bersama dengan protein, galian dan 3gm serat. Ia adalah pemakanan tambahan yang lengkap.
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...