Nuffnang

Friday, October 31, 2014

Testimoni : Kulit cantik dengan NutriWhite

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Benda yang paling best ialah bila dapat testimoni yang puas hati terhadap produk shaklee.
Nuri, customer fa yang beli Set Nutriwhite tengah bulan hari tu. Tak sampai sebulan pakai, dia dah dapat good result. Best kan!!

Lagi best Nuri ambil hampir satu set dan terus daftar Ahli untuk lebih penjimatan. Bulan depan terus dah Nuri dapat 1st BONUS dari Shaklee. Kulit cantik siap pakej BONUS lagi. Best best Best!! Sayanggg NURI ketat ketat!!

Nutriwhite ni diantara produk penjagaan wajah yang fa jatuh cinta pandang pertama. Dulu fa ni kerap tukar-tukar pencuci muka. Tapi bila pertama kali cuba Gentle Deep Foaming Clenser terus melekat sampai sekarang. Dah masuk 2 tahun fa guna NutriWhite ni memang terBAIKKK!!!

Muka rasa bersih dan segar. Jerawat dan whiteheads pon susah nak timbul. Muka fa ni jenis berminyak bila datang bulan. tapi Alhamdullilah sekarang kalau datang bulan muka tak minyak langsung.


NutriWhite (NW)
Sesuai untuk :

  • Sesuai untuk kulit normal
  • Sesuai untuk kulit yang kurang bermasalah, tidak terlalu sensetif
  • Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit putih gebu karana ianya berfungsi lebih kepada pencerah (Whitening) dan kandungan Vitamin C yang tinggi tidak sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit yang terlalu sensetif dan berjerawat teruk.
  • Sesuai untuk wanita & juga lelaki

Masalah yang boleh di atasi dengan NutriWhite:

  • Whiteheads
  • Jerawat-jerawat halus (jerawat nasi)
  • Tompok-tompok hitam
  • Masalah kulit yang tak sekata
  • Jeragat
  • Kedutan
  • Pigmentasi

Rangkaian Set Penjagaan Wajah NutriWhite terdiri daripada :

  • Gentle Deep Foaming Cleanser (150 Ml)
  • Soothing Radiance Whitening Softener (50Ml)
  • Daily Defense Whitening Essence (30Ml)
  • Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50 Ml)
  • Gentle Action Makeup Remover
  • Overnight Renewal Whitening Cream (50g)
  • Spot Whitening Treatment


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya **RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
** Tidak termasuk Kos Penghantaran RM10 bagi semenanjung & RM20 bagi Sabah & Sarawak
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...