Nuffnang

Wednesday, August 14, 2013

Jatuh Cinta Pandang Pertama Dengan NutriWhite Shaklee


Salam semua

Masa awal-awal preggy dulu, kulit muka fa selalu Nampak tak bermaya sangat. Mungkin sebab perubahan hormone kan. Lagipon Fa tak minum ESP sangat masa tu sebab morning sickness dimana fa langsung tak boleh tgok soya, rasa soya minum soya apatah lagi! Tapi bila dah masuk bulan ke4 fa start minum ESP balik non stop every day dan kulit berminyak fa kembali normal.
Fa dapat tahu pasal skincare Shaklee ni bile Best Friend fa nak order. Dia kata dulu pernah pakai memang terbaik. Ada juga baca pasal NW ni kat google. Fa saja tunggu pencuci muka Fa habis then, Fa pon beli untuk Fa sekali dan keputusannya sangat la mengembirakan!!
Fa ni memang ambil berat pasal penjagaan wajah dari sebelum kawin lagi. Apa yang orang suggest, apa yang baru semua Fa cuba. Tapi lepas cuba Gentle Deep Cleanser NUTRIWHITE Shaklee ni Fa rasa fa akan pakai sampai bila-bila. Nak tahu kenapa? Sebab lepas fa 1st time cuci muka dengan NW ni kulit rasa bersih je, rasa halus. Pakai pon sikit je ujung jari. Berat bersih Pencuci muka NW ni 150 ML berapa lama boleh tahan daa! Jimat kan?? Ok jom kita baca dan focus satu-satu pasal  keunikan SET NUTRIWHITE ni.


Gentle Deep Foaming Cleanser (150 Ml)
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan
Soothing Radiance Whitening Softener (50Ml)

  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan
Daily Defense Whitening Essence (30Ml)

Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah 
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit 

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50 Ml)
  • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran
Gentle Action Makeup Remover

  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri
Overnight Renewal Whitening Cream (50g)

  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri

 Spot Whitening Treatment

  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus
Rangkaian penjagaan kulit muka NutriWhite ini sesuai untuk anda yang;

- Kulit muka normal
- Kulit muka sedikit berminyak
- Tona warna kulit muka yang tidak sekata
- Kulit muka kering dan berjeragat 
- Ingin cerahkan wajah

*******
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian &dapatkan harga ahli.
Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengadar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...