Nuffnang

Tuesday, October 21, 2014

Jana Pendapatan Sampingan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Mengharapkan duit gaji semata tak mampu nak menampung kos sara hidup yang semakin hari semakin tinggi. Sebab itu sekarang ni kebanyakn mereka yang bekerja pun dah mula buat bisness sampingan untuk menampung kos perbelanjaan isi rumah.

Tu kalau yang bergaji? Yang tak bergaji, yang suri rumah tangga tak kan nak mengharap gaji suami semata kan? Fa pernah rasa dua-dua.
Bekerja dan sekarang suri rumah sepenuh masa. Biasalah, wanita lepas bersalin mesti fikir nak berhenti kerja duduk rumah jaga anak. Tapi tak ka  nak duduk goyang kaki je sedangkan suami bersusah payah cari rezeki. Jalan yang mudah- ber bisness!

Kenapa fa pilih bisness MLM Shaklee?
+ Sebab Shaklee dah lama menapak di dunia. Lebih 60 tahun
+ Sebab Shaklee bukan macam MLM yang lain.
+ Sebab Shaklee menjamin masa depan fa
+ Sebab Shaklee beri ganjaran cash bonus, bonus kereta serta konvention serta insentif
+ sebab shaklee mudah. Hanya sharing kebaikan produk
+ Sebab shaklee takperlu modal beribu hanya RM 65 seumur hidup.
+ Sebab Shaklee mesra keluarga. Boleh bawa anak- anak dan suami ke setiap perjumpaan atau kelas bimbingan.
+ sebab Shaklee mempunyai rangkaian produk yang berkualiti, berkesan organik dan halal.
+ Sebab Shaklee bukan semata untuk bisness, tak perlu cari downline, pakai sendiri, share-share satu rumah pon dah boleh dapat cash bonus!

Yang paling penting, Shaklee bukan fokus pada upline/leader sahaja. Downline yang rajin buat sales yang banyak boleh naik rank bila-bila masa dan boleh dapat bonus lebih besar dari upline. BEST kan??
Banyak lagi sebab kenapa fa pilih shaklee berbanding MLM yang lain.  Itu diantara sebab kenapa sampai sekarang fa masih setia dengan Shaklee.
Dari bonus permulaan rm30++ kini fa boleh capai bonus hingga 4 angka. Alhamdullilah.

Macam mana nak mula? Cara senang je:
♥ Guna apa-apa produk Shaklee dan jadikan diri anda sebagai testimoni. Tak kenal maka tak cinta kan?
♥ Sign up ahli secara percuma ( belian rm680 keatas) atau dengan bayar sekali sahaja RM65
♥ Sharing dengan kawan-kawan / saudara mara
♥ Sharing Kebaikan di FB/BLOG/IG
♥ Cukupkan point/UV = 150 uv keatas
♥ Tunggu bulan depan Shaklee bagi 1st bonus!!!!

Tak tahu cara nak berniaga/buat sales.?
Jangan risau, selepas mendaftar ahli korang akan diberi kelas bimbingan oleh Group leader dan di addkan dalam Group FB/ Group Whatsapp/ Group Telegram dimana korang boleh belajar cara buat sales dan tips tips ekslusif untuk berjaya.

Kelas buat blog, dan info produk juga akan diajar dan di share dalam group.
Shaklee juga kerap anjurkn kelas bimbingan nutrisi secara percuma dan ada yang berbayar. Korang boleh pergi bila-bila masa.

Jadi tunggu apa lagi, Jom Jana Pendapatan Sampingan dengan Shaklee sebab fa tengah mencari mereka yang berpotensi, rajin, bersungguh-sungguh untuk jadi sebahagian dalam keluarga Shaklee fa dan dapat income sampingan hingga 5 angka!!

Mana tahu anda yang kami cari *wink wink*



✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...