Nuffnang

Sunday, September 14, 2014

Herb-Lax Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Fa nak kongsi sikit tentang herb-lax ni. Semenjak babah selalu bising tentang badan dia dah semakin naik, perut dah semakin kedepan fa suruh dia cuba makan Herb-lax. Nampak macam dia puas hati sebab seluar dia dah mengecil 1 inci. Tapi babah tak makan herblax semata. Dia combine dengan Garlic, Lecithin dan Alfalfa. Sama dengan angah. Masa bulan puasa hari tu dia tekad nak turunkan berat badan. Herb-lax juga yang fa suggest. Result? berat badan angah turun lemak lengan rasa mengecil dan baju kurung pun rasa longgar. Tu istimewanya Herblax.

Apa keistimewaan Herb-Lax ni?
  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut
  • Membantu masalah sembelit
  • Mengempiskan perut
  • Melawaskan pembuangan air besar
  • Memejalkan perut.
  • Tindakan pembersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus (natural bowel movement) dan secara langsungnya membentu masalah sembelit.
Herb-Lax terdiri daripada 9 Herba Semulajadi :

Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.

Fennel seeds – Mengeluarkan toksin yangterkumpul akibat lebihan makanan danpengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membanti proses pencernaan.

Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakansebagai antibiotic.

Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

Siapa yang memerlukan Herb-Lax?

  • Pengamal tegar ubat tahan sakit
  • Mereka yang mempunyai masalah pembuangan kurang lancar
  • Mereka yang ada masalah jerawat dan jeragat yang banyak
  • Pesakit gout
  • Mereka yang ingin membersihkan usus dari kotoran (mengempiskan perut)
  • Mereka yang mempunyai masalah bau badan

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...