Nuffnang

Friday, August 1, 2014

Set Sendi dan Lutut Shaklee

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Sakit sendi dan lutut memang normal. Terutama mereka yang dah berumur. Tapi fa sendiri mengaku dah sakit lutut sebab Airis yang memang hobi kena kendong tu dah semakin naik berat badan dia.

Mana taknya, sepanjang dah WAHM ni fa buat kerja rumah semua mengkendong Airis, dia macam tahu je mamy dah fully housewife bila letak depan TV tahan berapa minit je dah tercari-cari. Tu lah punca lutut,pinggang segala sendi semakin sakit.

Set Sendi & Lutut Shaklee ni memang BEST SELLER! Set ni fa kerap restock. Punca dari mama yang fa beri set ni & result dia sangat bagus. Dari solat duduk sekarang mama dah boleh solat macam biasa. Alhamdullilah. Jom kita tengok apa yang ada kat dalam Set Sendi Shaklee ni.


Advanced Joint Health Tablet : Mengekalkan tulang rawan yang sihat.

  • Memberikan manfaat kepada sendi
  • Menyokong keselesaan sendi
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat
  • Meningkatkan kesan kusyen
  • Kaedah 2: Mengurangkan inflamasi

Omega Guard Shaklee  : Adalah Omega 3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. 

  • Ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi, maka ia kurangkan sakit pada sendi. Omega 3 juga boleh jadi pelincir, maka kita boleh bergerak dengan lebih aktif. Terdapat kajian menunjukkan pengambilan asid lemak Omega 3 bersama glukosamina dapat tingkatkan kesihatan sendi berbanding mengambil glukosamina sahaja.

* Glukosamina terdapat dalam Advanced Joint Health Tablet yang diambil dari ekstrak jagung.

Ostematrix : Mengekalkan sel tulang yang sihat.

Adalah pembekal kalsium penting untuk tulang, otot dan ligamen. Ia juga mengandungi Magnesium yang diperlukan untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang, dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.

Berjalan raya memang seronok. Especially kalau bawa mama, makcik & pakcik beraya jumpa keluarga memang riuh sekampung macam taknak balik. Setahun sekali lah katakan. Jadi hadiahkan Set Sendi ni untuk ibu & ayah anda supaya mereka lebih seronok berjalan time-time raya ni tanpa mengganggu pergerakkan mereka. Insyaallah.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EXCLUSIVE dengan setiap pembelian khas untuk anda!

Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 15% - 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...