Nuffnang

Sunday, July 6, 2014

Testimoni ESP dan Performance Drink untuk Ibu Menyusu

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Alhamdullilah sekejap je dah seminggu berpuasa. Semenjak berpuasa ni fa memang tak skip minum Mighty Triple Gems (ESP+PD+Mealshakes)

Walaupun bulan ni promosi Vivix, tapi Mighty Triple Gems memang dapat sambutan hangat. Jangan risau fa juga BF mom & dengan mengambil Set ni tak mengganggu penyusuaan malah buat susu makin banyak walaupun masa berpuasa kita tak makan dan minum waktu siang hari.

MILKBOOSTER & KEKAL BERTENAGA DI BULAN PUASA


WAHM & menyusu badan ni memang memenatkan. Fa kadang-kadang tak cukup tangan nak se;esaikan sekalian kerja-kerja rumah. Airis pulak asik nak mengempeng je. Tau kot mamy dah tak kerja, huhu. Sebab tu fa kena pastikan fa ambil supplemen yang terbaik untuk kekal bertenaga.

Memang fa banyak dapat call & SMS ibu-ibu yang mengadu nak kan solutions untuk mereka yang menyusu badan dan ingin bertenaga. NAH!! ini lah solution yang terbaik!

Jadi ibu-ibu apa tunggu lagi? Jom dapatkan SET MIGHTY TRIPLE GEMS  Sekarang.


✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...