Nuffnang

Monday, May 19, 2014

DIET SECARA SIHAT DENGAN CINCH SHAKE

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua

Siapa yang taknak kurus kan? Semua nak kurus. Macam- macam cara & produk dah cuba tapi masih lagi tak dapat berat & bentuk badan yang ideal.

Ada sesetengah orang yang sanggup berhabisan wang ringgit untuk buat sesi rawatan pelangsingan atau sanggup berdiet dengan skip segala makanan dan sanggup biarkan perut lapar untuk dapatkan keputusan yang cepat. Di luar sana memang banyak produk slimming yang menawarkan penurunan berat badan dalam masa yang singkat tapi kebanyakkannya memberi kesan yang tidak baik untuk badan di masa akan datang.

Sebab itu Shaklee mencipta CINCH SHAKE MIX untuk mengantikan nutrisi-nutrisi yang hilang ketika kita berdiet dan membuatkan perut terasa kenyang sekaligus dapat membantu dalam program diet anda.

Apa yang anda perlu tahu mengenai Cinch Shake Mix Shaklee?

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro™ iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine™ untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee
[✔] Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak

[✔] Membakar lemak yang tidak diingini

[✔] Mengurangkan inci yang tidak diingini

[✔] Makanan segera untuk mereka yang aktif

[✔] Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang

[✔] Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan

[✔] Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot

[✔] Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan


Cinch Shake didatangkan dengan 3 perasa yang menyelerakan
Caffe LAtte
Chocolate
Vanila

Hilang 4 KG dengan 1 canister Cinch + Lecithin Shaklee

Jadi Cinch Shake ni terbukti untuk singkirkan lemak & jadikan program diet anda secara sihat & selamat. Jom pilih Perisa kesukaan anda & dapatkan berat badan yang ideal tanpa berlapar.

untuk dapatkan berat yang lebih ideal & mempercepatkan proses penurunan bera badan anda boleh ambil Set Slimming Shaklee yang terdiri daripada:

  1. Alfalfa (Bakar Lemak)
  2. Lecithin (Singkirkan Lemak)
  3. Cinch Shake (Membina otot-otot dan menaikkan kadar metabolisma dan membakar kalori)

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...