Nuffnang

Monday, May 19, 2014

CINCH SHAKE MIX PENGALAS PERUT UNTUK LALUI HARI- HARI YANG SIBUK.

Assalamualaikum & Salam sejahtera

Minuman pengalas perut kami setiap hari
Setiap pagi WAJIB En.Suami alas perut dengan Cinch Shake Mix. Almaklumlah dia berkerja sebagai site supervisor belari-lari dari satu site ke satu site. Kadang kadang tak sempat pun nak jamah apa-apa.

Sebab tu fa bancuhkan Cinch Shake setiap pagi untuk dia sebelum lalui hari-hari yang sibuk sepanjang hari.

2 Scoop Cinch Shake
1 Sudu ESP

En.suami cakap, dia tak lapar sangat sebelum dapat makan lunch. Perut pun tak pedih , badan pun tak penat. alhamdullilah lega dengar. Ye lah kita mesti nak yang terbaik untuk suami kan. Kesian dia penat cari rezeki untuk kita. :)

Untuk mereka yang sentiasa sibuk dengan tugas harian, apa kata dapatkan Cinch Shake Mix ini sebagai salah satu makanan pengalas perut supaya anda lebih bertenaga sepanjang hari.

Ps: CINCH Shake Blend dengan pisang pun sedapp! MUST TRY!

*tidak digalakkan diambil oleh ibu mengandung & menyusu kerana kandungan kalori yang rendah.

✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
Shaklee ID (949399)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Kini anda boleh dapatkan penjimatan sebanyak 20% dengan hanya mendaftar sebagai ahli Shaklee. Pendaftaran hanya RM65 seumur hidup dan nikmati pelbagai keistimewaan sebagai ahli Shaklee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...