Nuffnang

Saturday, March 22, 2014

Jom LIKE page finurz creations (facebook)

Assalamualaikum semua. seminggu dah fa masuk kerja balik. seminggu jugak sesi perahan dekat surau office. Memang letih sebab surau office nun jauh kat basement. Berlari-lari fa kejar masa nak pam. Tapi ku gigihkan jugak demi Airis. Alhamdullilah semakin kerap pam semakin banyak hasil. sekarang ni setiap kali pam dapat 6oz. Ok la kan sebab Aoris kalau botol dia minum sikit tak macam direct feeding. Pakai pulak pam Rumble Tuff bunyik cam prang buat renovation rumah (hahah xde la sampai camtu) cuma nak cakap memang kuat la bunyik. Mereka mereka kat surau pon dah faham sangat.  So fa hutang entrt lagi satu pasal breast pam yang fa guna.Airis pulak seminggu duduk ngan anty mama dia macam-macam ragam. Meragam tu dah sah sah lah kan. Fa banyak.ni nak share pasal Airia. tapi limited time. Nanti bila senang fa share ye. Untuk yang tinggalkan komen nanti fa reply. Thanks semua sudi baca cerita dalam entry blog fa ni. Fa nak ajak semua LIKE page facebook fa Finurz Creations - https://www.facebook.com/pages/Finurz-Creations/360471437368331 Ok la nanti kita story story lagi ye. Nak nenenkan Airis. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...