Nuffnang

Friday, September 20, 2013

Pendapatan Lebih? Tidak Mustahil dengan Shaklee!

Salam Semua.

Testimoni sebenar kenapa fa Join Shaklee?

Siapa sangka dulu fa pernah belajar Architecture. Lagi sikit je nak jadi arkitek. Tak tahulah kenapa fa tak boleh nak teruskan lepas grad fa tak langsung further study. Tapi sebab time tu fresh graduate ni susah nak dapat kerja, Fa amek keputusan jadi Cikgu tadika sementara nak mengisi masa lapang & cari duit extra untuk bantu family. Fa suka sangat dengan budak-budak lagi best kalau boleh buat art & craft memang benda yang fa suka pon kan. Tapi sebab fa rasa kepenatan jadi cikgu tadika tu tak mancapai tahap kepuasan fa yang fa nak. Mama pon bising suruh fa cari kerja lain yang lebih setaraf dengan qualification yang fa ada.

Sebab tu fa berhenti jadi cikgu tadika dan fa buat bisness online jual tudung, jual baju, ambil upah buat hantaran & bunga telur. Tapi fa stop sebab tak dapat bagi full komitmen bila fa dapat kerja jadi Admin Assistant.

Bila fa pregnant, fa dah mula fikir nak cari pendapatan sampingan sebab nak ada anak bukan satu benda yang mudah kan. Banyak duit nak pakai, banyak benda nak fikir. Jadi jalan yang fa pilih........
JOIN SHAKLEE!!

Alhamdullilah lepas fa join Shaklee, banyak kebaikan yang fa dapat. Fa tak pernah terfikir akan sampai ke tahap macam ni. Bonus 1st fa RM78.90 yang fa dapat dari Shaklee semakin lama semakin banyak! Sekarang Bonus fa setiap bulan lebih dari gaji fa! Bonus setiap 15hb boleh la fa topup-topup perbelanjaan kan. Tak ada la rasa sesak sangat :)

Fa boleh beli barang Si Precious tanpa sentuh duit gaji!
Fa boleh Supply Vitamin & Supplemen untuk mama setiap bulan!
Fa boleh berzakat setiap bulan.
Fa boleh buat saving & bantu sikit-sikit perbelanjaan rumah.
Fa boleh bayar hutang-hutang yang ada.
Fa boleh topup duit saving untuk lahirkan Si Precious di Columbia Hospital.

Banyak lagi manfaat yang fa dapat dari join Shaklee ni. Semuanya dengan izin Allah, Alhamdullilah.
Sebab tu fa tak rasa takut untuk jadi WAHM satu hari nanti. :) Pendapatan 5 angka insyaallah dalam gengaman!

# Anda suri rumah sepenuh masa?
# Anda ada masalah kewangan?
# Kos Perbelanjaan Rumah semakin Tinggi?
# Penat bekerja makan gaji & Gaji tidak mencukupi?
# Ingin Menjana Pendapatan Sampingan?

JOM FOKUS MENJANA INCOME LEBIH! JOM JOIN FA! JOM JOIN SHAKLEE! Hanya dengan berkongsi tentang kebaikkan Vitamin-vitamin Shaklee.

Berminat?
Call Fa di 012-3841916 untuk mengetahui lebih detail tentang ini.
Saya Pengedar Sah Shaklee ID: 949399

I LOVE SHAKLEE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...