Nuffnang

Thursday, August 1, 2013

PROMOSI OGOS : ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (AJHT)

Assalamualaikum & salam semua,
Alhamdullilah dah masuk 1 ogos 2013. Macam biasa Shaklee akan buat promosi setiap bulan.. jadi Promosi Bulan ni......ADVANCE JOINT HEALTH TABLET (AJHT).
AJHT ni suplimen yang fa tak miss bagi dekat mama setiap bulan. Alhamdullilah semenjak makan AJHT ni lutut mama beransur pulih hari demi hari, bersemangat die berjalan-jalan shopping time nak sambut raya ni.
Macam mama cakap, nak solat pon dah tak ada masalah, kalau tak dulu bisa-bisa lutut sampai kena solat guna kerusi.
Nanti boleh baca pasal AJHT ni kat entri fa yang lepas(AJHT)
Especially untuk customer fa yang disayangi, jom borong AJHT ni dan dapatkan harga promosi. Boleh beli untuk mak, ayah,pakcik,makcik,nenek =)
Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian &dapatkan harga ahli.
Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengadar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...