Nuffnang

Saturday, July 27, 2013

ESP macam pisang goreng panas!

Salam Semua.

Haaa.. jangan terkejut la tengok muka fa kat entry ni. Bukan nak promote diri tau tapi Fa nak tunjuk ni la muka perempuan yang tengah mengandung 4 bulan. Nampak tak kulit fa tu? Tu la keberkesanan ESP yang fa minum sepanjang fa pregnant ni.

Ok FYI, ESP dah out of stock dekat semua Cawangan Shaklee memandangkan permintaan yang tinggi. Jadi Pihak Shaklee dengan baik hatinya buat PRE-ORDER. Stock akan diutamakan untuk mereka yang dah buat order.

Jadi sesiapa yang nak stock ESP cepat, boleh join PRE ORDER dengan Fa. Insyaallah awal bulan Ogos boleh dah dapat. Bayar separuh dulu pon boleh.

Cepat-cepat call/msg/whatsApp Fa 012-3841916 @ 010-2322134 sebelum kehabisan stock.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...