Nuffnang

Monday, April 22, 2013

TESTIMONI PENGGUNA SET D (SET KECANTIKAN)

     
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِي
Salam Semua
Antara Petua untuk dapatkan Kulit yang cantik dengan minum banyak AIR PUTIH. Bukan air kaler-kaler ye.. Dulu fa pon kurang minum air putih.. tapi bila start makan supplement Shaklee ni fa kuat minum air sebab bila makan vitamin, kepekatan darah meningkat, so nak elakkan diri dari loya, pening atau rasa nak demam kena la minum air sekurang-kurangnya 1 Liter - 4 Liter sehari campur pulak dengan ESP Shaklee kulit fa semakin halus je rasa.. liang-liang roma semakin kecil, tak payah dah pakai make-up tebal calitkan sunscreen & lipbalm pon dah memadai.

Tak percaya? Jom baca testimoni sebenar SET D kat bawah ni dan anda pon boleh jadi seperti mereka tau. Jangan segan silu hubungi fa untuk sebarang pertanyaan. Setiap pembelian dari fa akan mendapat HARGA ISTIMEWA dan KONSULTASI PERCUMA seumur hidup.
 


 **************************

Shaklee ID (949399)

Call/SMS/WhatsAPP 012-3841916 untuk buat sebarang pembelian & dapatkan harga Penjimatan. Untuk dapatkan secara COD, Fa adalah pengedar Shaklee di kawasan Sri Petaling, Bukit Jalil , Sg Besi dan juga KLCC (weekdays)
 

  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...